Libnet.ro
UNICEF

05:45

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Wimbledon. Declaratiile tenismenei, dupa victoria impotriva chinezoaicei Shuai Peng

România Liberă România Liberă,
Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Wimbledon. Declaratiile tenismenei, dupa victoria impotriva chinezoaicei Shuai Peng

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni, vineri, in turul trei al turneului de la Wimbledon, pe jucatoarea chineza Shuai Peng, cel mai probabil in jurul orei 15. continuă pe România Liberă

SIMONA HALEP - SHUAI PENG LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM EUROSPORT - VIDEO

SIMONA HALEP - SHUAI PENG LIVE la WIMBLEDON. Simona Halep joaca azi cu chinezoaica Shuai Peng in turul 3 la Wimbledon. Meciul este transmis LIVE VIDEO de Eurosport 2 si ONLINE STREAM pe Eurosport player.

Wimbledon:Simona Halep tinteste calificarea in optimile de finala

Al treilea turneu de Mare Slem al anului 2017 intra in ziua a cincea si este transmis pe canalele Eurosport si pe Eurosport Player. Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, cel mai probabil in jurul orei 15. 30,cu sportiva chineza Shuai Peng, locul 37 WTA.

Simona Halep raspunde contestatarilor de la Wimbledon: Sa spuna ce vor, dar eu tot...

Simona Halep este dezamagita ca numele ei este cotat cu sanse foarte mici la castigarea turneului de la Wimbledon. Tenismena a reactionat in aceasta privinta transmitand un mesaj cu aceasta.

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon

Continua parcursul pentru Simona Halep la Wimbledon dupa victoria obtinuta, vineri, in fata chinezoaicei Shuai Peng, scor 6-4, 7-6 7), intr-un meci din turul al 3-lea.

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni, vineri, in turul trei al turneului de la Wimbledon, pe jucatoarea chineza Shuai Peng, cel mai probabil in jurul orei 15.

La ce ora joaca Simona Halep in turul trei la Wimbledon

Turneul de la Wimbledon. Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua, vineri, in turul trei la Wimbledon, cel mai probabil in jurul orei 15. in functie.

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Simona Halep a inchis ziua de miercuri pe terenul unu de la All England Tennis impotriva braziliencei Beatriz Haddad Maia.

Wimbledon 2017: Simona Halep a invins-o pe Shuai Peng si s-a calificat in optimi. Constanteanca si-a aflat deja adversara

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, trecand in turul trei de Shuai Peng, locul 37 WTA.

VICTORIE PENTRU SIMONA HALEP LA WIMBLEDON!

Simona Halep s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Tenismena romanca a invins-o pe chinezoaica Shuai Peng, in doua seturi, scor 6-4, 7-6.

Simona Halep s-a calificat in al treilea tur al turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Beatriz Haddad Maia

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, cu 7-5, 6-3. Ea va juca cu Shuai Peng.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )