Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep s-a calificat in al treilea tur al turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Beatriz Haddad Maia

România Liberă România Liberă,
Simona Halep s-a calificat in al treilea tur al turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Beatriz Haddad Maia

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, cu 7-5, 6-3. Ea va juca cu Shuai Peng. continuă pe România Liberă

Nu a demonstrat ca merita. Simona Halep, criticata de RIVALI inainte de Wimbledon

Simona Halep isi incepe drumul la Wimbledon, luni, dar inainte de unele dintre cele ai importante meciuri din viata sa, romanca a fost criticata de antrenorul Serenei Williams. Acesta a.

Simona Halep castiga fara sa forteze cu Haddad Maia

Favorita numarul doi pe tabloul feminin de la Wimbledon, Simona Halep si-a pus in valoare experienta superioara si a trecut de Beatriz Haddad Maia din Brazilia, o jucatoare extrem de incomoda, cu 7-5, 6-3, pentru un loc in turul 3. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Simona Halep joaca, miercuri seara, cu Beatriz Haddad Maia, in al doilea tur al turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep joaca, miercuri, cu Beatriz Haddad Maia, in turul doi al turneului de la Wimbledon, potrivit GSP. ro.

Turneul de la Wimbledon. Simona Halep s-a calificat in turul trei

Simona Halep, a doua favorita a turneului, s-a calificat in turul 3 la Wimbledon, dupa o victorie in doua seturi, 7 - 5, 6 - 3, cu Beatriz Haddad Maia, locul 96 WTA. Simona a avut emotii pana.

Simona Halep s-a temut de primul meci la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul doi la Wimbledon, dar dupa meciul castigat cu Marina Erakovic jucatoarea noastra a recunoscut ca a avut emotii.

Ce adversare PERICULOASE are Simona Halep la Wimbledon

Simona Halep isi incepe cursa de la Wimbledon. Sportiva romanca va da piept in runda inaugurala a grand-slamului englez cu Marina Erakovici din Noua Zeelanda. insa daca va trece de.

LIVE Wimbledon Simona Halep in primul tur (dupa 15:30)

Simona Halep, a doua favorita la castigarea turneului de la Wimbledon, va evolua luni in prima zi a competitiei de la All England Tennis.

LIVE Wimbledon Simona Halep in primul tur

Simona Halep, a doua favorita la castigarea turneului de la Wimbledon, va evolua luni in prima zi a competitiei de la All England Tennis.

Asa am trait: Wimbledon Simona Halep in primul tur

Simona Halep, a doua favorita la castigarea turneului de la Wimbledon, a evoluat luni in prima zi a competitiei de la All England Tennis.

Turneul de la WIMBLEDON: La ce ora joaca Simona Halep

Turneul de la WIMBLEDON. Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil vor evolua, luni, in primul tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, conform programului anuntat, duminica, pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )