Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simona Halep a sarbatorit victoria in bratele lui Toni Iuruc. Ce s-a intamplat la Dubai, la scurt timp dupa meci

Playtech Playtech,
Simona Halep a sarbatorit victoria in bratele lui Toni Iuruc. Ce s-a intamplat la Dubai, la scurt timp dupa meci

Dupa victoria avuta de Halep la Dubai, campioana a sarbatori chiar in bratele iubitului sau. La scurt timp dupa meci Simona si-a aratat iubirea sotului ei, prezent ca de fiecare la meciurile sale. Simona Halep a sarbatorit victoria in bratele lui Toni Iuruc Simona a reusit sa invinga in finala turneului din Dubai, aseara, campioana . continuă pe Playtech

Cati bani ar castiga Simona Halep pentru victoria in turneul de la Dubai. Suma este uriasa

Simona Halep joaca in acest moment impotriva Elenei Rybakina in finala de la Dubai, intr-un meci inceput la ora 17:00, ora Romaniei. Cati bani ar castiga Simona Halep pentru victoria in turneul de la Dubai Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult .

Accidentarea care a facut-o pe Simona Halep sa renunte la Doha. Iata motivul retragerii

Simona a renuntat la Qatar Total Open, decizia a fost luata dupa victoria din Dubai. Campioana a facut declaratii despre accidentarea care nu ii permite sa mai concureze Doha! Accidentarea care a facut-o pe Simona Halep sa renunte la Doha Simona Halep a explicat decizia luata pentru Qatar Total Open. Anul trecut campioana a jucat .

Semifinale WTA Dubai: Simona Halep contra Jennifer Brady. Care este planul americancei

Simona Halep a trecut de Aryna Sabalenka in sferturi, iar acum romanca se pregateste de o noua confruntare cu Jennyfer Brady. Ce plan are americanca si ce spune Halep despre victoria anterioara? Semifinale WTA Dubai: Simona Halep Jennifer Brady Halep face din nou Romania mandra! Simona a a trecut de Ons Jabeur in optimile .

Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiul. Ce mesaj a postat

Ce reactie a avut fostul jucator de tenis Darren Cahiil, dupa ce Simona luat trofeul din Dubai? Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare si a tras concluzia meciului. Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiu Dupa ce Simona a luat victoria la Dubai, impotriva Elenei Rybakina, Darren .

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Aryna Sabalenka

Simona Halep, 1,68 metri inaltime, si-a permis sa glumeasca dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei Arina Sabalenka, 1,82 metri inaltime, spunand ca adversara este doar un pic mai inalta decat ea.

Simona Halep, in forma maxima la conferinta de presa: N-ar trebui sa va spun, dar o voi face. E rusinos

Sambata, Simona Halep a fost in forma nu doar pe teren, acolo unde a reusit sa isi adjudece trofeul dupa victoria in fata Elenei Rybakina 3-6, 6-3, 7-65), ci si in dialogul cu jurnalistii, la conferinta de presa.

VIDEO Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta Simt ca imbatranesc

Simona Halep a avut puterea sa glumeasca si a declarat ca este aproape moarta, dupa un meci epuizant atat fizic, cat si psihic impotriva Elenei Rybakina. Efortul a meritat, sportiva din Romania obtinand al 20-lea titlu din cariera, dupa victoria cu 3-6, 6-3, 7-65).

Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai (VIDEO)

Simona Halep, locul 2 WTA, a castigat, sambata, finala turneului de la Dubai, invingand-o pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Romanca a obtinut victoria la capatul unui meci dramatic de aproape.

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Care este cel mai mare pericol al finalei cu Elena Rybakina

LIVE Simona Halep Elena Rybakina, Dubai: Simona Halep si Elena Rybakina au inceput in forta meciul de la Dubai. cele doua s-au intalnit pentru a disputa primul loc in turneul care a fost plin de surprize in 2020. Adversara Simonei Halep este locul 19 WTA. UPDATE: Simona Halep castiga punct dupa punct. Simona ia .

VIDEO Simona Halep Elena Rybakina, finala LIVE Dubai 2020. Simona Halep, adversara de temut

Dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Dubai, au aparut o serie de comentarii in presa internationala. Simona Halep o va intalni astazi pe Elena Rybakina in finala de la Dubai, care se joaca incepand cu ora 17:00. UPDATE: Galeria Romaniei de la Dubai s-a mobilizat si au strigat zeci de secunde Simona! Simona!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )