Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Cincinnati. Irina Begu e si ea pe tabloul principal

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Cincinnati. Irina Begu e si ea pe tabloul principal

Simona Halep va juca saptamana viitoare la turneul de la Cincinnati, acolo unde anul trecut a ajuns pana in finala. continuă pe Adevărul

Simona Halep isi cunoaste prima posibila adversara de la Cincinnati

Jucatoarea Simona Halep revine in circuitul WTA cu ocazia turneului de la Cincinnati, competitie din seria Premier Mandatory care aduna elita tenisului feminin inaintea ultimului Grand Slam al sezonului.

JO 2016: Simona Halep se pregateste de Cincinnati, la Rio a ajuns in finala o jucatoare clasata pe locul 34 WTA

Simona Halep ar fi putut avea o sansa importanta la medalie, daca ar fi decis sa participe la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep s-a antrenat cu renumitul Gil Reyes

Simona Halep se pregateste intens inainte de turneul de la Cincinnati, care se va desfasura in perioada 14-21 august. Ocupanta locului trei mondial s-a antrenat cu Gil Reyes, unul dintre cei mai apreciati preparatori fizici, cel care a lucrat impreuna cu Daren Cahill cand acesta a fost antrenorul tenismenului Andre Agassi, informeaza Hotnews. ro.

Simona Halep s-a antrenat cu renumitul preparator fizic Gil Reyes

Simona Halep se pregateste intens inainte de turneul de la Cincinnati, care se va desfasura in perioada 14-21 august. Ocupanta locului trei mondial s-a antrenat cu Gil Reyes, unul dintre cei mai apreciati preparatori fizici, cel care a lucrat impreuna cu Daren Cahill cand acesta a fost antrenorul tenismenului Andre Agassi.

Simona Halep, mesaj de incurajare pentru Mergea si Tecau: Bravo. Romanii sunt alaturi de voi in lupta pentru aur la Rio!!

Simona Halep a publicat un mesaj de sustinere, pe Twitter, prin care tenismena ii felicita Tecau si Mergea pentru succesul inregistrat la Jocurile Olimpice si ii incurajeaza pentru meciul.

Sansa mare pentru Simona Halep la urmatorul turneu la care va participa. De ce poate profita jucatoarea noastra

Simona Halep a avut doua saptamani de pauza, profitand de faptul ca nu a participat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Simona Halep, inselata de viitorul sot, in pragul maritisului. Cu cine se intalneste baiatul lui Teia Sponte (VIDEO)

E in pragul maritisului dar este deja inselata de viitorul sot. Este povestea Simonei Halep, pe care familia vrea sa o marite cu baiatul lui Teia Sponte. Presa tabloida sustine ca tanarul se.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )