Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simona Halep si Sorana Cirstea debuteaza sambata la turneul WTA de la Beijing

România Liberă România Liberă,
Simona Halep si Sorana Cirstea debuteaza sambata la turneul WTA de la Beijing

Simona Halep si Sorana Cirstea debuteaza sambata la turneul WTA de la Beijing . continuă pe România Liberă

WTA Beijing: Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua sambata

Simona Halep si Sorana Cirstea vor debuta sambata la turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing 30 septembrie - 8 octombrie), dotat cu premii totale de 6. 679 dolari. Halep o va infrunta pe americanca Alison Riske, in timp ce Cirstea o va avea adversara pe germana Mona Barthel.

S-au tras la sorti meciurile din Turneul de la Beijing. Cu cine joaca Simona Halep

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, o va intalni pe americanca Alison Riske, locul 51 mondial, in primul tur al turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing.

WTA Beijing: Sorana Cirstea, in turul doi

Sorana Cirstea 46 WTA) s-a calificat, sambata, in turul doi al turneului Premier Mandatory China Open, de la Beijing, competitie dotata cu premii totale in valoare de 6. 679 de dolari.

Victorie pentru Sorana Cirstea la Beijing si un posibil meci impotriva campioanei de la US Open

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 46 WTA, s-a calificat, sambata, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory China Open, de la Beijing, cu premii totale de 6. 679 dolari.

Sorana Cirstea, in turul al doilea la Beijing

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat in runda a doua a turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing, dotat cu premii totale de 6. 679 dolari, sambata, dupa ce a invins-o pe germanca Mona Barthel cu 7-6 4), 6-1.

Simona Halep a invins-o pe Riske in trei seturi si s-a calificat in turul doi la Beijing

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si favorita doi, s-a calificat, sambata, in turul doi la turneul de categorie Premier Mandatory China Open, de la Beijing, cu premii totale de 6. 679 dolari, trecand in runda inaugurala de sportiva.

WTA Beijing: Simona Halep o va intalni in primul tur pe Alison Riske

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul doi, se va duela cu americanca Alison Riske 51 WTA), in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing 30 septembrie - 8 octombrie), dotat cu premii totale de 6. 679 dolari. Tot in prima runda, Monica Niculescu o va intalni pe Johanna Konta, iar Cirstea o va infrunta pe Mona Barthel.

Simona Halep, de ziua ei de nastere: Cred ca acesta a fost cel mai bun an al meu

Simona Halep a implinit miercuri n. r. 27 septembrie) 26 de ani. Site-ul oficial al WTA gazduieste un material cu numarul doi mondial, in care Simona vorbeste despre anul in curs si despre participarea pentru a patra oara la rand) la Turneul Campioanelor. E extraordinar sa revin la Singapore. Cred ca acesta a fost cel mai bun an al meu, a precizat sportiva din Romania.

WTA Beijing: Simona Halep vs Alison Riske 6-3, 3-6, 6-2/ In turul doi cu dificultate - Cautarile continua

Dupa trei infrangeri consecutive in circuit, Simona Halep a reusit sa sparga gheata, numarul doi WTA trecand, nu fara emotii, de Alison Riske SUA - 51 WTA) in turul intai al turneului Premier Mandatory de la Beijing, scor 6-3, 3-6, 6-2 meciul a durat doua ore si 12 minute). Victoria s-a conturat cu dificultate, Simona fiind in continuare departe de forma de varf a comis 40 de erori nefortate).

Karolina Pliskova, la o victorie distanta de locul doi in ierarhia WTA, pozitie ocupata in prezent de Simona Halep

Karolina Pliskova 4 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului Premier 5 de la Wuhan, iar in acest moment se afla la doar o singura victorie distanta de locul doi in lume, pozitie pe care in acest moment se afla Simona Halep.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )