Libnet.ro
UNICEF

06:45

Simona Halep trage tare la antrenamente

Online Sport Online Sport,
Simona Halep trage tare la antrenamente

Iesita prin abandon de pe tabloul principal de la Brisbane din cauza unei accidentari, Simona Halep a revenit in sala de forta pentru a se pune la punct cu pregatirea fizica. continuă pe Online Sport

SIMONA HALEP. Reactie dura a sefilor turneului de la Brisbane dupa retragerea romancei

Simona Halep s-a retras din turneul de la Brisbane din cauza unor dureri la tendonul lui Ahile. Conducerea competitiei s-a aratat foarte dezamagita de decizia sportivei noastre, scrie gsp. ro. Sintem foarte tristi.

O parte a presei italiene sustine ca Maria Sarapova a fost vizata de criticile Sarei Errani, nu Simona Halep

O parte a presei italiene sustine ca tinta criticilor Sarei Errani cu privire la retragerea din cadrul turneului de la Brisbane a fost Maria Sarapova, nu Simona Halep.

Simona Halep, criticata de o colega din circuit pentru abandonul de la Brisbane: Cate tablouri are de gand sa mai strice?

Jucatoarea Sarra Errani, locul 20 WTA, a criticat decizia unor sportive de a se retrage inainte de a lua startul la unele turnee, facand un comentariu acid pe contul ei de Twitter, comentariu care se referea la Simona Halep.

Simona Halep: Nu am mai jucat de doua luni, nu am asteptari mari la Brisbane. Marele obiectiv pentru 2016 este castigarea unui Grand Slam

Simona Halep va disputa primul meci oficial din 2016 la Brisbane, acolo unde o va intalni, miercuri, in optimi pe Victoria Azarenka. Intr-un interviu pentru tennistv. com, numarul doi WTA a precizat ca nu are asteptari mari, dupa ce nu a mai evoluat de doua luni. Referindu-se la 2016, Halep a spus ca marele obiectiv pentru anul in curs este castigarea unui Grand Slam.

WTA Brisbane: Simona Halep o va intalni pe Victoria Azarenka in optimi

Victoria Azarenka a castigat de-o maniera categorica partida cu Elena Vesnina 115 WTA), din Rusia, scor 6-2, 6-0, obtinand astfel calificarea in optimile turneului WTA de la Brisbane. In urmatoarea partida, Vika se va duela, miercuri, cu Simona Halep.

VIDEO Simona Halep, pe Twitter: Fara tenis de doua zile

Simona Halep nu a apucat sa joace la Brisbane, numarul doi mondial abandonand din cauza unei accidentari la piciorul stang. Jucatoarea din Romania a postat pe Twitter un mesaj: Fara tenis de doua zile, dar muncind din greu pentru a fi pregatita pentru Sydney.

Simona Halep si coincidentele in care nu mai crede nimeni. Accidentarile ei apar inaintea marilor turnee, Serena si Sarapova fac la fel

Motivand o accidentare la tendonul lui Ahile, Simona Halep a abandonat prima competitie a anului. A procedat la fel si sezonul trecut, inainte unor turnee ca Australian Open, US Open, Turneul Campioanelor sau Indian Wells.

Sara Errani o critica pe Simona Halep dupa abandonul acesteia

Prin abandonul sau de la Brisbane jucatoarea Simona Halep si-a atras antipatia unora dintre colegele de circuit feminin WTA.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Brisbane

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a anuntat, marti dimineata, ca se retrage de la turneul de la Brisbane, unde era favorita, din cauza unei accidentari la piciorul stang.

WTA Brisbane: Simona Halep s-a retras din competitie din cauza unei accidentari la piciorul stang

Simona Halep numarul doi WTA si principala favorita a turneului) a anuntat ca se retrage din competitia de la Brisbane, din cauza unei accidentari la piciorul stang. Se actualizeaza.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )