Libnet.ro
UNICEF

17:01

Simona Halep a urcat pe locul 14 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare a carierei

Antena3 Antena3,
Simona Halep a urcat pe locul 14 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare a carierei

Victoria din turneul de la Moscova a ajutat-o pe Simona Halep sa urce patru pozitii in clasamentul WTA, romanca aflandu-se acum pe locul 14 in lume, cea mai buna clasare a carierei. in finala concursului din. continuă pe Antena3

Halep a urcat pe locul 14 in clasamentul WTA, cea mai buna pozitie din cariera sa, dupa ce a castigat turneul de la Moscova

Romanca Simona Halep a reusit cea mai buna clasare din cariera sa, locul 14 in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume, asta dupa ce a cucerit al cincilea turneu din acest an. Halep a c.

Simona Halep vrea record in Romania: Sper sa o ajung pe Virginia Ruzici.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care s-a impus, duminica, la turneul de categorie Premier de la Moscova, a declarat, luni, la intoarcerea la Bucuresti, ca isi doreste sa o ajunga pe Virginia Ruzici, castigatoare a 12 turnee WTA in cariera, potrivit Mediafax. Sunt foarte fericita, incerc sa ma bucur de aceste momente deosebite, de tenis, de jocul meu. Am auzit ca am urcat pe locul 14 dupa Moscova, ma bucur ca am reusit aceasta performanta si sper sa urc cat mai sus. Stiam ca Irina Sparlea si .

Simona Halep a castigat Turneul Premier de la Moscova

Simona Halep, locul 18 WTA, a castigat, duminica, turneul Premier de la Moscova dupa ce a trecut in finala de sportiva australiana Samantha Stosur, locul 19 mondial si cap de serie numarul 7, reusind astfel.

Simona Halep a CASTIGAT turneul Premier de la Moscova

Jucatoarea Simona Halep, locul 18 WTA, a castigat turneul Premier de la Moscova, dotat cu premii in valoare totala de 795. 707 dolari, dupa ce a trecut in finala de sportiva australiana Samantha Stosur, locul 19.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Moscova.

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Moscova, dotat cu premii totale de 795. 707 dolari, dupa ce a invins-o pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, cu 6-2, 6-1. Halep si-a adjudecat primul set in 35 de minute, in fata numarul 30 mondial, si a obtinut o victorie lejera dupa o ora si 15 minute. Simona, cap de serie nr. 5 la Moscova, are 3-0 la meciurile directe cu Pavlicenkova, pe care a mai invins-o anul trecut la Dubai, 6-4, 6-2 in .

LIVE Simona Halep - Samantha Stosur in finala de la Moscova (14:00)

Onlinesport. ro transmite live text, duminica de la ora 14:00, finala pe care Simona Halep o disputa in turneul WTA de la Moscova in fata Samanthei Stosur din Australia.

GAME cu GAME Simona Halep - Samantha Stosur in finala de la Moscova

Onlinesport. ro a transmislive text, duminica de la ora 12:00, finala pe care Simona Halep adisputat-o in turneul WTA de la Moscova in fata Samanthei Stosur din Australia.

LIVE Simona Halep - Samantha Stosur in finala de la Moscova

Onlinesport. ro transmite live text, duminica de la ora 12:00, finala pe care Simona Halep o disputa in turneul WTA de la Moscova in fata Samanthei Stosur din Australia.

LIVE Simona Halep - Samantha Stosur in finala de la Moscova (12:00)

Onlinesport. ro transmite live text, duminica de la ora 12:00, finala pe care Simona Halep o disputa in turneul WTA de la Moscova in fata Samanthei Stosur din Australia.

Simona Halep, tarina Moscovei! A castigat al cincilea trofeu din acest an!

Simona Halep isi poate trece in cont cea de-a cincea finala castigata in acest an, daca trece de Samantha Stosur in ultimul meci al turneului din capitala Rusiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )