Libnet.ro
UNICEF

10:30

Simona Halep in vizita la Casa Poporului

Online Sport Online Sport,
Simona Halep in vizita la Casa Poporului

Jucatorea Simona Halep a efectuat o vizita la Casa Poporului din Bucuresti, una dintre atractiile turistice pentru majoritatea strainilor ajunsi in Capitala. continuă pe Online Sport

Simona Halep in vizita la Casa Poporului: Reincarcam bateriile

Jucatorea Simona Halep a efectuat o vizita la Casa Poporului din Bucuresti, una dintre atractiile turistice pentru majoritatea strainilor ajunsi in Capitala.

Simona Halep l-a adus pe Darren Cahill la Bucuresti: Ne incarcam bateriile

Simona Halep a gasit timpul necesar pentru a-l aduce la Bucuresti pe Darren Cahill, antrenorul australian care o sfatuieste pe Simona in ultima perioada. Numarul trei mondial a postat o poza pe contul oficial de Facebook in care era impreuna cu Cahill la Casa Poporului.

PREZENTARE Roland Garros 2015 - Tot ce trebuie sa stii despre Openul de la Paris: Va reusi Simona Halep sa triumfe pe Philippe Chatrier?

Pe 24 mai va debuta editia din 2015 a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Sperantele noastre se indreapta catre Simona Halep locul trei mondial), dar si spre Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu, jucatoare care ar putea avea un parcurs frumos pe zgura pariziana. In competitia masculina totul s-ar putea sintetiza astfel: va reusi Rafa Nadal al zecelea titlu sau Novak Djokovic isi va trece in palmares primul Roland Garros din cariera?.

FOTO Simona Halep n-a mai plecat in Franta si a venit acasa impreuna cu un australian. Unde l-a dus pe acesta

Simona Halep a pierdut in semifinalele turneului de la Roma, iar la finalul acestuia a declarat ca va pleca la Paris, unde se va pregati pentru Roland Garros.

Simona Halep a alergat mai mult decat un fotbalist: cifrele romancei in 2015

De la inceputul anului si pana acum, Simona Halep jucat un meci la patru zile, iar fiecare partida a durat, tot ca medie, peste o ora si jumatate.

Un francez acuza ipocrizia romanilor fata de Simona Halep: Romanii exulta la fiecare victorie si fac o tragedie din fiecare infrangere. Politicienii o folosesc pentru a castiga amici pe retelele de socializare

Un jurnalist francez acuza, intr-un editorial postat pe portalul Le Courrier des Balkans, ipocrizia romanilor fata de tenismena Simona Halep. Halep este felicitata de fiecare data cand castiga un trofeu si.

Simona Halep priveste spre Roland Garros

Tabolul principal de la Roland Garros incepe pe 25 mai, iar Simona Halep va fi cap de serie numarul 3 in cadrul celui de-al doilea turneu de Mare Slem al anului. Ea este increzatoare in sansele sale.

Simona Halep a pierdut locul 2 mondial

Simona Halep a pierdut luni, oficial, locul 2 mondial WTA, pe care a urcatMaria Sharapova.

Simona Halep coboara pe locul 3 WTA. Irina Begu si Andreea Mitu, cele mai bune clasari din cariera

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat pe locul 3 WTA, cu 7. 360 de puncte, in clasamentul mondial dat publicitatii luni, dupa ce a fost eliminata in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma,.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul 3 in lume - A fost depasita de Maria Sharapova

Simona Halep a fost depasita de Maria Sharapova in clasamentul WTA, sportiva din Romania aflandu-se acum pe locul trei. Lider mondial se mentine Serena Williams. Irina-Camelia Begu a mai urcat o pozitie in ierarhie, ajungand pana pe 30 cea mai buna clasare din cariera).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )