Libnet.ro
UNICEF

01:05

PREZENTARE Roland Garros 2015 - Tot ce trebuie sa stii despre Openul de la Paris: Va reusi Simona Halep sa triumfe pe Philippe Chatrier?

Hotnews Hotnews,
 PREZENTARE Roland Garros 2015 - Tot ce trebuie sa stii despre Openul de la Paris: Va reusi Simona Halep sa triumfe pe Philippe Chatrier?

Pe 24 mai va debuta editia din 2015 a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Sperantele noastre se indreapta catre Simona Halep locul trei mondial), dar si spre Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu, jucatoare care ar putea avea un parcurs frumos pe zgura pariziana. In competitia masculina totul s-ar putea sintetiza astfel: va reusi Rafa Nadal al zecelea titlu sau Novak Djokovic isi va trece in palmares primul Roland Garros din cariera?. continuă pe Hotnews

Graba strica treaba, dar nu si sansele la Roland Garros: tabloul infrangerii Simonei in semifinalele la Roma

Din multe puncte de vedere, Roma e un turneu cu multe plusuri pentru Simona Halep, o pregatire aproape ideala pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului. A stat mult pe teren, a castigat cateva meciuri mai mult decat convingator, a jucat si dublu, a facut ajustari si, mai mult decat evident, a crescut in confort pe zgura - toate astea, la timp pentru Roland Garros. Dar, in acelasi timp, a si pierdut primul meci cu adevarat solicitant care i-a iesit in cale, a cazut prada nerabdarii si emotiilor si a aratat ca inca mai trebuie sa lucreze la cum gestioneaza meciurile de acest tip.

Victor Hanescu si Marius Copil continua in calificarile de la Roland Garros

Jucatorii Victor Hanescu si Marius Copil s-au calificat, marti, in turul secund al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Meci urias pentru Adrian Ungur in calificari la Roland Garros

Jucatorul Adrian Ungur are parte de un meci colosal in primul tur al calificarilor de la Roland Garros.

Trei romani in calificarile de la Roland Garros

Marti debuteaza calificarile pentru tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, iar trei jucatori din Romania sunt inscrisi in competitie.

Novak Djokovic, pur si simplu prea bun - Urmeaza momentul adevarului: Se va impune in sfarsit la Roland Garros?

Anul 2015 este, cel putin pana in acest moment, unul incredibil pentru Novak Djokovic. Stapan pe sine chiar si in rarele momente in care jocul nu ii iese perfect, sarbul a castigat toate turneele importante la care a participat, spulberandu-si rivalii. Cu doar cateva zile inainte de startul Roland Garros-ului singurul turneu major care ii lipseste din palmares), ne revine in minte o intrebare: va castiga anul acesta Nole pe zgura pariziana?.

Hanescu si Copil, in turul al doilea al calificarilor la Roland Garros

Tenismenii romani Victor Hanescu si Marius Copil au trecut, marti, de runda inaugurala a calificarilor pentru tabloul principal al turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, noteaza.

Roland Garros: Victor Hanescu, in turul doi al calificarilor

Tenismanul Victor Hanescu, locul 187 ATP, a acces, marti, in turul doi al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax.

Roland Garros: Adrian Ungur, angrenat intr-o partida de aproape patru ore

Trei tenismeni romani joaca astazi in calificari la Roland Garros, Adrian Ungur, Marius Copil si Victor Hanescu. Primul a pierdut maratonul cu Luca Vanni.

Supriza: Simona Halep si inca o romanca vor fi cap de serie la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au dat publicitatii lista capilor de serie pentru turneul care sta sa inceapa.

Trei romani in calificarile masculine la Roland Garros

Tenismenii romani Victor Hanescu, Adrian Ungur si Marius Copil vor lua startul, marti, in calificarile pentru tabloul principal de simplu de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, scrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )