Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un francez acuza ipocrizia romanilor fata de Simona Halep: Romanii exulta la fiecare victorie si fac o tragedie din fiecare infrangere. Politicienii o folosesc pentru a castiga amici pe retelele de socializare

B1 B1,
Un francez acuza ipocrizia romanilor fata de Simona Halep: Romanii exulta la fiecare victorie si fac o tragedie din fiecare infrangere. Politicienii o folosesc pentru a castiga amici pe retelele de socializare

Un jurnalist francez acuza, intr-un editorial postat pe portalul Le Courrier des Balkans, ipocrizia romanilor fata de tenismena Simona Halep. Halep este felicitata de fiecare data cand castiga un trofeu si. continuă pe B1

Duel romanesc pe zgura de la Roma: Simona Halep, victorie in fata Alexandrei Dulgheru - 6 - 1, 6 - 0

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma, dupa victoria facila in fata Alexandrei Dulgheru, la capatul unei partide ce a durat mai putin de o ora. Dulgheru - Halep: 0 - 6 in setul doi: Simo.

Simona Halep, reactie dupa meciul cu Alexandra Dulgheru: A fost obosita si am avut avantaj fata de ea

Dupa meciul cu Alexandra Dulgheru, Simona Halep a recunoscut ca a fost avantajata de faptul ca Alexandra a fost obosita in meciul de vineri. Azi a fost un meci destul de bun, am jucat foarte solid. Ea n. r.

WTA Roma: Simona Halep vs Alexandra Dulgheru 6-1, 6-0/ Halep, tenis de Playstation - Calificare en-fanfare in semifinale

Simona Halep nu i-a dat nicio sansa Alexandrei Dulgheru in sfertul de finala romanesc de la Roma, numarul doi mondial etaland un tenis desprins parca din jocurile pe calculator. In mai putin de o ora, Halep a aratat un joc demn de o campioana, totul fiind pus la punct pana in cel mai mic detaliu. Alexandra a evoluat cu inima, a facut tot posibilul, insa cel putin in acest moment al carierei nu are armele necesare pentru a-i face fata Simonei. A fost 6-1, 6-0 pentru Halep, dupa un meci care a durat doar 57 de minute. Pentru Dulgheru ramane insa un turneu reusit, in care a invins adversare puternice precum Safarova si Makarova. In semifinale, Halep o va intalni pe Carla Suarez Navarro.

Meci colosal in turneul de la Roma. Simona Halep, eliminata in semifinale

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a ratat finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dupa infrangerea in fata Carlei Suarez Navarro, la capatul unei partide ce a durat mai bine de 2.

Simona Halep eliminata la Roma dupa un set trei nebun

Simona Halep a fost impinsa la limite de Carla Suarez Navarro si a fost eliminata sambata de la turneul WTA din Roma. Dupa ce a luat primul set, Halep le-a pierdut pe urmatoarele doua, meciul incheindu-se 6-2 3-6 5-7.

LIVE TEXT. Simona Halep - Carla Suarez Navarro 6-2, 3-6. Set decisiv pentru a stabili castigatoarea

Simona Halep, locul 2 WTA, o intalneste pe sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, in semifinalele turneului de la Roma. LIVE TEXTSimona Halep - Carla Suarez Navarro 2-2Suarez.

LIVE TEXT - WTA Roma, semifinale: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-2, 3-6, 2-2

Simona Halep, locul 2 WTA joaca acum, cu sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, in semifinalele turneului de la Roma. Partida are loc pe terenul central. Halep si Suarez Navarro s-au mai intalnit de noua ori pana in prezent, scorul fiind de 5-4 pentru jucatoarea romana. Jucatoarea din Constanta a pierdut toate cele trei meciuri disputate anterior cu Suarez Navarro pe zgura, aceeasi suprafata ca la Roma. Meciul este transmis in direct pe Dolcesport si LIVE TEXT pe HotNews. ro.

Simona Halep la Roma, in semifinale: statistici si declaratii despre meciul cu Suarez Navarro, transmislivetext de la ora 13.00

Simona Halep la Roma. Halep va juca azi, de la ora 13. 00, in semifinalele turneului de la Roma, contra jucatoarei din Spania, Carla Suarez Navarro.

Simona Halep joaca acum la Roma, in semifinale, cu Suarez Navarro. 1-1 la seturi si se intra in decisiv. Meciul e transmislivetext aici

Simona Halep la Roma. Halep joaca acum, in semifinalele turneului de la Roma, contra jucatoarei din Spania, Carla Suarez Navarro.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria cu Alexandra Dulgheru: Am fost avantajata, Alexandra a fost obosita

Simona Halep a pierdut doar un game in meciul cu Alexandra Dulgheru 6-1, 6-0) reusind sa se califice in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. Am fost avantajata, Alexandra a fost obosita, a precizat Simona la finalul partidei din sferturi.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )