Libnet.ro
UNICEF

07:45

Simona Halep, la un pas de finala la Wimbledon. Marele meci incepe dupa ora 16.30

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep, la un pas de finala la Wimbledon. Marele meci incepe dupa ora 16.30

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, joi, dupa ora 16. 30, pe terenul central de la All England Club, in semifinalele turneului de la Wimbledon, cu jucatoarea canadiana Eugenie Bouchard Canada, locul 13 WTA si cap de serie. continuă pe Wall-Street Ro

Gitanul de Nouni a lucrat-o din nou pe Simona Halep si la Wimbledon. O pauza inutila si un punct repetat la insistenta lui

Simona Halep a fost intrerupta la scorul de 3-2 pentru ea in tiebreak-ul primuluiset al semifinalei de la Wmbledon cu Eugenie Bouchard, deoarece arbitrul de scaun Khader Nouni - cel care a ajutat-o pe Maria Sharapova in finala de la Roland Garros - a oprit meciul pentru un motiv hilar. Apoi acelasi arbitru a intervenit iarasi intr-un moment vital.

Tiganul de Nouni a lucrat-o din nou pe Simona Halep si la Wimbledon. O pauza inutila si un punct repetat la insistenta lui

Simona Halep a fost intrerupta la scorul de 3-2 pentru ea in tiebreak-ul primuluiset al semifinalei de la Wmbledon cu Eugenie Bouchard, deoarece arbitrul de scaun Khader Nouni - cel care a ajutat-o pe Maria Sharapova in finala de la Roland Garros - a oprit meciul pentru un motiv hilar. Apoi acelasi arbitru a intervenit iarasi intr-un moment vital.

Tiganul de Nouni a lucrat-o din nou pe Simona Halep si la Wimbledon. O pauza inutila si un punct repetat incorect

Simona Halep a fost intrerupta la scorul de 3-2 pentru ea in tiebreak-ul primuluiset al semifinalei de la Wmbledon cu Eugenie Bouchard, deoarece arbitrul de scaun Khader Nouni - cel care a ajutat-o pe Maria Sharapova in finala de la Roland Garros - a oprit meciul pentru un motiv hilar.

Simona Halep, invinsa la Wimbledon, urmarita de ghinion!

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a fost invinsa, in semifinalele turneului de tenis de la Wimbledon, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie 13, de doar 20 de ani. Romanca a avut un start de meci foarte bun, insa jocul ei a avut foarte mult de suferit dupa ce, in al patrulea game al primului set, s-a accidentat la glezna piciorului stang.

Simona Halep, despre optimile de la Wimbledon: Zi de zi joc mai bine. Sper sa continui sirul succeselor

Simona Halep 3 WTA) este increzatoare inainte de disputarea optimilor de finala de la Wimbledon, in cadrul carora o va intalni pe Zarina Diyas 72 WTA), intr-o partida programata marti.

Simona Halep, norocoasa la Wimbledon doar pana in sferturi

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a reusit cea mai buna performanta a carierei la Wimbledon, ajungand pentru prima data in sferturile competitiei, dupa ce a trecut, in optimi, de Zarina Dias, locul 72 WTA. Romanca a dat lovitura, anul acesta, la toate cele trei turnee de Grand Slam la care a evoluat, iar la ultimele doua a avut si sortii de partea sa.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: A fost dificil sa continui dupa accidentare

Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, a declarat, joi, dupa ce a ratat calificarea in finala de la Wimbledon, ca a fost dificil sa continue meciul cu Eugenie Bouchard dupa ce s-a accidentat la.

A castigat! Simona Halep se califica in semifinale la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul trei, a castigat meciul jucat la sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon , obtinand un scor de 6-4, 6-0 impotriva tenismenei de origine germana Sabine Lisicki, locul 19 WTA, devenind astfel.

Accidentata si dezavantajata, Simona Halep iese de la Wimbledon

Simona Halep a fost eliminata joi in semifinale la Wimbledon. Ea a avut ghinion in primul set cand si-a luxat glezna, iar de acolo nu a mai jucat la capacitate maxima. Chiar si asa replica ei a fost puternica, dar arbitrul de scaun a intervenit in doua momente cheie, cand romanca putea scoate capul in fata lui Eugenie Bouchrad ramane valabil ce am scris despre Halep si Senna). A fost o marasvie totala sa furi un jucator accidentat. Dar e si partea buna: insemna ca le-a fost frica rau de tot ca nu ajunge domnisorica in finala. Halep a salvat si cinci mingi de meci, a avut si o minge de break atunci cand Bouchard servea pentru set, dar pana la urma adversara si-a facut serva si a inchis meciul. Canadianca era de batut, dar a fost prea mult pentru Halep, si accidentata si furata. Drumul spre primul titlu de Mare Slem e greu, dar va veni. Si cu mai mult de atat.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Eugenie Bouchard in semifinale. Kvitova, prima finalista

Simona Halep joaca astazi, contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard, semifinala de la Wimbledon. In prima semifinala, Petra Kvitova a obtinut primul bilet pentru finala dupa ce a trecut de Lucie Safarova. Simona Halep devine numarul 2 mondial, daca invinge in acest meci, lucru de care v-am anuntat in premiera in Romania. Wimbledon se comenteaza si pe Forum peste 600 de mesaje).

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )