Libnet.ro
UNICEF

05:30

LIVE VIDEO. Raportul MCV: Parlamentul este reticent in aplicarea hotararilor instantelor. Vicepresedintele CE: Combaterea coruptiei, cea mai mare provocare

România Liberă România Liberă,
LIVE VIDEO. Raportul MCV: Parlamentul este reticent in aplicarea hotararilor instantelor. Vicepresedintele CE: Combaterea coruptiei, cea mai mare provocare

Raportul MCV care va fi publicat miercuri subliniaza progresele inregistrate de Romania, critica Parlamentul pentru refuzul de a ridica imunitatea unor parlamentari, considera numirea noului sef al DIICOT un test si evidentiaza coruptia unor magistrati, au precizat pentru Mediafax surse politice. continuă pe România Liberă

VIDEO. Raportul MCV: Parlamentul este reticent in aplicarea hotararilor instantelor. Reactiile politicienilor si institutiilor

Raportul MCV care va fi publicat miercuri subliniaza progresele inregistrate de Romania, critica Parlamentul pentru refuzul de a ridica imunitatea unor parlamentari, considera numirea noului sef al DIICOT un test si evidentiaza coruptia unor magistrati, au precizat pentru Mediafax surse politice.

DOCUMENTE Comisia Europeana a adoptat Raportul MCV: Parlamentul este reticent in aplicarea deciziilor instantelor si nu respecta criterii obiective pentru a permite justitiei sa trateze parlamentarii ca pe oricare dintre cetateni. Romania a facut si mult

Romania a continuat sa faca progrese in multe zone, in justitie si lupta anticoruptie, in ultimul an, insa Parlamentul tarii a fost reticent in a aplica deciziile instantelor si a parut ca nu respecta criterii obiective si un calendar clar la procedurile prin care parlamentarii trebuie sa fie trimisi in fata justitiei ca oricare alt cetean, considera Comisia Europeana in raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pe justitia romaneasca, adoptat miercuri. Oficialii europeni au subliniat necesitatea continuarii supravegherii Romaniei si Bulgariei in cadrul MCV pana la atingerea satisfacatoare a obiectivelor in domeniul justitiei.

DOCUMENTE Comisia Europeana a adoptat Raportul MCV: Parlamentul este reticent in aplicarea deciziilor instantelor si nu respecta criterii obiective pentru a permite justitiei sa trateze parlamentarii ca pe oricare dintre cetateni

Romania a continuat sa faca progrese in multe zone, in justitie si lupta anticoruptie, in ultimul an, insa Parlamentul tarii a fost reticent in a aplica deciziile instantelor si a parut ca nu respecta criterii obiective si un calendar clar la procedurile prin care parlamentarii trebuie sa fie trimisi in fata justitiei ca oricare alt cetean, considera Comisia Europeana in raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pe justitia romaneasca, adoptat miercuri.

Elena Udrea, despre MCV: Parlamentul este un Frankenstein politic

Elena Udrea, actualul presedinte al Partidului Miscarea Populara, a scris, pe contul sau de Facebook, ca raportul MCV confirma concluziile majoritatii romanilor care au venit la vot pe 16 noiembrie. Elena Udrea spune ca in actualul parlament este dominat de PSD care este profund anti-democratic si reprezinta o frana in calea Justitiei si a statului de drept.

PICCJ: Raportul MCV arata ca procurorii nu au intampinat dificultati in aplicarea noilor coduri penale

Oficialii PICCJ arata ca raportul MCV confirma faptul ca procurorii nu au intampinat dificultati in aplicarea noilor coduri in materie penala, iar noile institutii au fost bine receptate si utilizate de.

VIDEO. Surse: Noi CRITICI pentru Parlament, in raportul MCV. CORUPTIA, problema majora in Romania

Raportul MCV care va fi publicat miercuri subliniaza progresele inregistrate de Romania, critica Parlamentul pentru refuzul de a ridica imunitatea unor parlamentari, considera numirea noului sef al DIICOT un test si evidentiaza coruptia unor magistrati, au precizat pentru Mediafax surse politice.

iCCJ: Raportul MCV subliniaza mentinerea ritmului de solutionare a cauzelor de coruptie la nivel inalt

Inalta Curte de Casatie si Justitie subliniaza ca raportul MCV remarca progresele facute de instanta suprema in aplicarea noilor coduri si in unificarea jurisprudentei si mentinerea ritmului de.

ICCJ: Raportul MCV remarca progresele in solutionarea coruptiei la nivel inalt

Raportul MCV remarca progresele facute de instanta suprema in aplicarea noilor coduri si in unificarea jurisprudentei si mentinerea ritmului de solutionare a cauzelor de coruptie la nivel inalt, se arata intr-un comunicat al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), citat de Mediafax.

PICCJ se lauda cu raportul MCV

Oficialii PICCJ arata, intr-un comunicat de presa, ca raportul MCV confirma faptul ca procurorii nu au intampinat dificultati in aplicarea noilor coduri in materie penala.

Surse: Raportul MCV critica Parlamentul pentru cazurile de incompatibilitate si lauda DNA, CSM si iCCJ

Raportul MCV ce urmeaza sa fie publicat miercuri critica Parlamentul pentru refuzul de a ridica imunitatea unor parlamentari, considera numirea noului sef al DIICOT un test si lauda DNA, iCCJ si CSM, au afirmat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )