Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din Europa in 2015

Antena3 Antena3,
Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din Europa in 2015

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun marcator din fotbalul european in anul 2015, pe parcursul caruia a reusit sa inscrie 57 de goluri in 57 de meciuri disputate pentru echipa sa de . continuă pe Antena3

Cosmin Olaroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu

Cosmin Olaroiu, tehnicianul celor de la Al Ahli Dubai, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu in anul 2015.

Cosmin Olaroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu in 2015

Tehnicianul echipei Al-Ahli Dubai, Cosmin Olaroiu, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, intr-un sondaj realizat de site-ul ahdaaf. me, pe baza voturilor fanilor din intreaga lume.

Cosmin Olaroiu, desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, in 2015

Cosmin Olaroiu, antrenorul echipei de fotbal Al Ahli Dubai, a fost desemnat cel mai bun tehnician, in anul 2015, din Orientul Mijlociu, prin votul fanilor din intreaga lume. Olaroiu a reusit sa ii devanseze.

Cosmin Olaroiu, pe cai mari. E cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu

Cosmin Olaroiu a fost desemnat antrenorul anului 2015 in Orientul Mijlociu. Antrenorul roman care al echipei Al-Ahli din Emiratele Arabe Unite i-a devansat pe Christian Gross Al-Ahli Jeddah), Zlatko Dalic Al-Ain) si Yahya Golmohammadi Zob Ahan).

Luis Enrique, cel mai bun antrenor al lumii in 2015

Lionel Messi, cel mai bun playmaker din lume in 2015

Starul argentinian Lionel Messi FC Barcelona) a castigat pentru prima oara trofeul pentru cel mai bun jucator coordonator din lume playmaker) in 2015, decernat de Federatia Internationala de Istorie si.

Cele mai bune telefoane din 2016: de la iPhone 7 la LG G5

Anul trecut am vazut cateva smartphone-uri foarte interesante. Gigantii au reusit sa ne uimeasca cu o serie de inovatii, iar companiile mai mici au reusit sa se faca remarcate prin telefoane mai ieftine, dar foarte bune. Cum vor arata, totusi, cele mai bune telefoane din 2016? Destul de bine, spunem noi. in 2016, ne asteptam [].

Anul marilor schimbari in sistemul de putere din Romania/ Alegerile, cel mai putin interesante

In institutiile-cheie din arhitectura statului - Curtea Constitutionala, Inalta Curte, Parchetul General, DNA, CSM vor avea loc o serie de schimbari majore, pe langa cele aduse de alegerile locale si parlamentare. Acestea din urma par cel mai putin interesante in contextul dat. Putini realizeaza amploarea schimbarilor preconizate pentru 2016, ce impact vor avea asupra modului de functionare a Romaniei in urmatorii ani. Sunt intrunite toate conditiile pentru o resetare de mari proportii. Alegerile joaca, desigur, un rol important, dar nu sunt chiar atat de interesante in comparatie cu reasezarile institutionale. Sa vedem insa in detaliu de ce sunt atat de importante.

Cel mai mare risc economic pentru anul 2016

Cel mai mare risc financiar in 2016 ar putea fi cel manifestat pe toata durata anului 2015, releva o analiza Reuters, potrivit zf. ro. Pietele financiare traiesc cu urmarile deflatiei din sectorul energiei .

Mai multe blocuri din cartierele Militari si Drumul Traberei au caloriferele aproape reci. Angajatii RADET incearca sa remedieze situatia

Mai multe blocuri din cartierele Militari si Drumul Traberei au caloriferele aproape reci, iar apa calda nu este la temperatura potrivita. RADET anunta ca aceasta situatie este cauzata de parametrii scazuti ai agentului termic livrat de S. Electrocentrale Bucuresti ELCEN), din CET VEST. Reprezentantii Regiei spun ca se straduiesc sa remedieze problema in cel mai scurt timp posibil.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )