Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei: 2013, un an plin de momente amuzante, dar si multe gafe

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: 2013, un an plin de momente amuzante, dar si multe gafe

Cele mai tari gafe din televiziune facute in 2013, in Romania si in strainatate, au fost prezentate marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Gafe din acest an, facute de presa din Romania. continuă pe Antena3

Moment surpriza in cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Membrii echipei Antena3, alaturi de Mita de la Bere Gratis au cantat colinde

Seara speciala din cadrul emisiunii Sinteza Zilei s-a terminat cu un moment magic. O parte din reporterii si prezentatoriiAntena3 au cantat mai multe colinde alaturi de Mita de la Bere.

Victor Ponta si Iurie Leanca, la Sinteza zilei. Ponta: Romania sprijina Moldova

Interviu in exclusivitate cu premierul Romaniei si cel al Republicii Moldova, Victor Ponta si, respectiv Iurie Leanca, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Victor Ponta:- e nevoie de sprijin si.

Victor Ponta si Iurie Leanca, premierul Republicii Moldova, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Toata saptamana Mihai Gadea si Mircea Badea te asteapta incepand cu ora 21:00 la o serie de editii speciale Sinteza zilei. Azi, nu pierde o intalnire in exclusivitate cu premierul Romaniei, Victor Ponta,.

Mos Craciun a venit pentru toti copiii din platoul emisiunii Sinteza Zilei

Pentru ca au fost foarte cuminti, pentru ca au fost bucuria si lumina parintilor lor, copiii greu incercati de viata au primit cadouri de la Mos.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )