Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sinteza Zilei: Astra Asigurari, devalizata inca de la privatizare

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Astra Asigurari, devalizata inca de la privatizare

Astra Asigurari a fost distrusa de catre Dan Adamescu inca de cand s-a privatizat, prin ilegalitatile pe care le-a comis. O arata negru pe alb o nota primita de Traian Basescu, chiar la inceputul primului sau. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Averile fabuloase ale parlamentarilor care si-au propus si votat pensiile speciale

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Sinteza zilei, averile fabuloase ale parlamentarilor care si-au propus si si-au votat apoi pensiile nesimtite. Printre ei se numara Manuela Mitrea, deputatul UNPR Sergiu.

Sinteza zilei: Politicianul roman cu cea mai nesimtita avere. E angajat la stat, dar invarte zeci de milioane de euro

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Sinteza zilei, averile fabuloase ale parlamentarilor care si-au propus si si-au votat pensiile nesimtite. Unul dintre ei este Alexandru Kiss, UDMR-ist de vaza si.

Fondul de Garantare a Asiguratilor a preluat 57.210 de dosare de dauna de la Astra Asigurari si a primit 2.100 de cereri de deschidere de dosare

Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) a preluat 57. 210 de dosare de dauna de la Astra, companie pentru care ASF a cerut intrarea in faliment, si a primit 2. 100 cereri de deschidere de dosare de dauna, dintre care 367 au fost deja procesate.

Sinteza zilei: Imagini de la intalnirea secreta Oana Niculescu Mizil - Traian Basescu

Oana Niculescu Mizil a fost fotografiata in timp ce ii facea o vizita fostului presedinte Traian Basescu, la vila acestuia din strada Mihaileanu. Imaginile au fost prezentate de Mihai Gadea, luni seara, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )