Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sinteza zilei: Cum isi aranja Elena Udrea aparitiile la propaganda.Spui exact ce/cum vrei!

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Cum isi aranja Elena Udrea aparitiile la propaganda.Spui exact ce/cum vrei!

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, cum erau aranjate aparitiile Elenei Udrea in emisiunile PRO TV, precum Dupa 20 de ani sau Doamne de Poveste, in conditii agreate de fostul ministru. Filmarile vor. continuă pe Antena3

Antena 3 publica documente despre care sustine ca arata cum isi aranja Elena Udrea aparitiile in presa

Antena 3 a prezentat, luni seara, in emisiune Sinteza zilei, o serie de mailuri care ar fi fost trimise de Elena Udrea catre redactiile mai multor ziare sau televiziuni pentru a-si aranja intalnirile media sau pentru a-si transmite punctul de vedere. Discutiile sunt purtate de asistentul sau Tudor Breazu, dar nu rezulta din mesajele prezentate de Antena 3 pana cum ca ar fi vorba de cumpararea unor jurnalisti sau de presiuni politice asupra jurnalistilor. Si site-ul Tolo. ro publica o investigatie realizata de jurnalistii Mirela Neag, Razvan Lutac si Catalin Tolontan, care arata cum functiona reteaua de postaci a Elenei Udrea.

Elena Udrea se apara, pe Facebook, in dosarul Gala Bute

Fosta ministra a Turismului, Elena Udrea, a scris pe Facebook, in ziua primului termen de judecata in dosarul Gala Bute ca este nevinovata si ca dosarul ar trebui sa ne numeasca Elena Udrea, intrucat procurorii au ingramadit acuzatii la adresa ei.

Primul termen in dosarul Gala Bute, in care Elena Udrea este acuzata de coruptie si abuz in serviciu. Patru dintre inculpati si-au recunoscut vina

Vineri are loc primul termen in dosarul Gala Bute, in care fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, este acuzata de fapte de coruptie. Udrea a ajuns deja la Curtea Suprema, instanta pe rolul careia se afla dosarul.

Probele-surpriza ale DNA in procesul Gala Bute - Elena Udrea

Interceptari telefonice, denunturi, declaratii de martori, facturi fiscale si schimburi de e-mailuri sunt alte probe DNA in dosarul Gala Bute. Fostul ministru a sustinut in fata instantei ca cei patru complici din dosar care si-au recunoscut acuzatiile ar fi facut declaratii mincinoase. Elena Udrea a declarat ca este nevinovata si a facut plangere impotriva procurorilor.

Ana Maria Topoliceanu: I-am dat personal lui Elena Udrea pana la 10.000 euro

Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI), audiata vineri in dosarul Gala Bute, a declarat ca toti banii primiti de Tudor Breazu prin firma sa au ajuns la Elena Udrea, careia ea personal i-a dus in doua.

Elena Udrea: Am spus public de nenumarate ori - Nu dati sapga, mergeti si faceti plangeri la DNA

Elena Udrea a declarat vineri, la iesirea de la instanta suprema, unde a fost audiata in dosarul Gala Bute, ca a spus public de nenumarate ori ca este posibil ca oamenilor de afaceri sa li se ceara mita la incheierea de contracte cu MDRT si.

Declaratii in dosarul Gala Bute: geanta cu 900.000 euro in birou la Elena Udrea

Gheorghe Nastasia, fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a declarat vineri, la ICCJ, in dosarul Gala Bute, ca in septembrie 2011 i-a dus Elenei Udrea in birou o geanta si i-a spus ca sunt 900. 000 de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )