Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sinteza zilei. Documentul care arata cum a fost spalat procurorul Emilian Eva

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Documentul care arata cum a fost spalat procurorul Emilian Eva

Un document prezentat in exclusivitate la Antena 3 arata cum a fost spalat procurorul Emilian Eva de colega lui de birou. Eva, procurorul acuzat de abuzuri in dosarul Telepatia, a fost saltat in. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Antena 3, lider de audienta in timp ce Traian Basescu deplangea demolarea institutiilor statului

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, cati romani s-au uitat si au ascultat declaratiile de duminica ale fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, care a fost.

Sinteza Zilei. Reteaua din care facea parte Dragos Basescu

Bianca Nae, sefa Departamentului Investigatii Antena 3, a facut duminca seara la Sinteza Zilei o dezvaluire de proportii: care sunt membrii retelei care vindea justitie pe banda rulanta si din care facea.

Premierul interimar Gabriel Oprea vine in aceasta seara, de la 21.30, la Sinteza Zilei

Gabriel Oprea este invitatul special al lui Mihai Gadea in aceasta seara, de la ora 21. 30, la Sinteza Zilei. Premierul interimar va aborda cele mai importante subiecte ale ultimei perioade, inclusiv nominalizarea.

Teodor Atanasiu, la Sinteza Zilei: Institutia primului-ministru are o problema. PNL asteapta demisia lui Victor Ponta

Prim-vicepresedintele Partidului National Liberal Teodor Atanasiu a afirmat, luni, la Sinteza zilei, ca PNL asteapta ca premierul Victor Ponta sa isi anunte demisia, ca urmare a inceperii urmaririi penale pe.

Gabriel Oprea, la Sinteza zilei: Conduc Guvernul militareste. Azi, sedinta a durat 30 de minute

Premierul interimat Gabriel Oprea a afirmat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, ca intentioneaza sa conduca Guvernul cat mai tehnic, militareste, in sensul bun al cuvantului. inca de la.

Sinteza Zilei: O veste foarte buna, vin americanii

Mihai Gadea a prezentat in editia speciala a emisiunii Sinteza Zilei de marti situatia conflictului dintre Rusia si NATO si cum ar putea duce acesta la un razboi. Asta dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a.

Sinteza Zilei:Fii la putere! Antena 3, la Poarta Sarutului. Cum au fost primiti jurnalistii la Targu Jiu

Adrian Ursu impreuna cu mai multi jurnalisti Antena 3 au fost prezent la Targu Jiu alauri de mai multi romani care au stat si in cei 10 ani alaturi de postul de televiziune. Numai implicandu-te si fiind.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )