Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sinteza zilei: Gadea si Ciuvica, in direct in studiourile DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sinteza zilei: Gadea si Ciuvica, in direct in studiourile DNA

Dosarul in care directorul general al Antena TV Group este cercetat pentru ca l-ar fi santajat pe administratorul CS and RDS a ajuns la faza in care vedete media au ajuns sa ofere declaratii la DNA. Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, si Mugur Ciuvica, directorul Grupului de Investigatii Politice, s-au prezentat ieri la Directia Nationala Anticoruptie, unde au oferit declaratii in dosarul mai sus mentionat. continuă pe Ziarul Bursa

Sinteza zilei: Sa ne tii Europa unita, Angi! - Oda in stil ceausist adusa de Tineretul Democrat Liberal cancelarului Angela Merkel

Mihai Gadea a prezentat in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei un clip video realizat de tineretul democrat liberal si dedicat cancelarului german Angela Merkel. in acest clip, tinerii pedelisti.

Sinteza zilei: Imagini inedite de la lansarea Partidului Miscarea Impopulara

Mihai Gadea a prezentat in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, un colaj realizat cu ocazia lansarii de astazi a Partidului Miscarea Populara. Deputatul Eugen Tomac a anuntat,.

Sinteza zilei: De ce ii e frica lui Traian Basescu de Omar Hayssam? Iata un posibil raspuns

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, cateva dintre afacerile incheiate de Traian Basescu, pe cand era primarul general al Capitalei, cu sirianul Omar.

Sinteza zilei: Cum a fost spalata averea de 100 de milioane de dolari a lui Omar Hayssam

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, cum a fost spalata averea lui Omar Hayssam, estimata la 100 de milioane de dolari in 2003, prin tranzactii si interpusi. Omar Hayssam trebuie sa.

Sinteza zilei: Cand am venit in tara am simtit ca sunt intr-un film prost - Interviu cu cei trei ziaristi rapiti in Irak

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, si un fragment dintr-un interviu document cu cei trei jurnalisti rapiti in Irak, in 2005, Marie Jeanne Ion, Sorin.

Sinteza zilei: Am fost in pericol de moarte - Interviu document cu Marie Jeanne Ion

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, un fragment dintr-un interviu document cu Marie Jeanne Ion, jurnalista rapita in Bagdad, in 2005, impreuna cu.

Dezvaluiri exclusive la Sinteza zilei: Sefii SRI, intalnire de taina la Ambasada Libanului

Mihai Gadea a prezentat in exclusivitate, la Sinteza Zilei, cateva fotografii in care au fost surprinsi directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, si adjunctul acestuia, Florian Coldea, in.

Adrian Ursu, la Sinteza Zilei: in spatele regiei si scenariului exista un scop. Pana si Basescu a iesit din Ciresica si a facut ceva

Intr-o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, jurnalistul Adrian Ursu a comentat ceea ce s-a intamplat astazi la DNA. Totul este o regie si un scenariu, dar astazi s-a devoalat scopul. Pana si Traian.

Adevarul despre operatiunea Omar Hayssam, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

De la ora 21. 00, Sinteza zilei iti prezinta doua exclusivitati. Aseara, premierul Victor Ponta spunea la Sinteza zilei ca presedintele Traian Basescu are motive sa se teama de aducerea lui Omar Hayssam.

Mircea Badea, la Sinteza Zilei: La ora aceea eram cu Adrian Ursu in masina. Am asistat la un SPECTACOL

In editia speciala a Sintezei Zilei, realizatorul TV, Mircea Badea, a declarat ca a ramas uimit de ceea ce a auzit la radio, in timp ce Mihai Gadea era audiat ca martor in sediul DNA. Am asistat la un spectacol.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )