Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei. Hotelul lui Dorin Cocos, locul unde se finanta campania lui Basescu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Hotelul lui Dorin Cocos, locul unde se finanta campania lui Basescu

Hotelul lui Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, era locul operatiunilor de finantare a campaniei fostului presedinte Traian Basescu. Acolo veneau bani, se emiteau facturi, insa nimeni nu trecea pragul. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Cum l-a imbogatit Basescu pe Cocos. Udrea-Cocos, tun imobiliar de sute de milioane de euro

Adevarata avere a lui Dorin Cocos este departe de sechestrul procurorilor DNA, iar businnessurile lui sunt conduse acum prin paravane. Povestea imbogatirii lui fostului sot al Elenei Udrea a inceput in anul.

Dorin Cocos cere sa fie lasat in arest la domiciliu

Dorin Cocos a fost astazi la inalta Curte si a cerut sa fie lasat in arest la domiciliu. Magistratii vor lua o decizie peste o saptamana. Cocos este arestat preventiv in dosarul fostei sefe a DIICOT,.

Sinteza zilei. Emil Boc, tratat ca un MANELIST

Imagini cu fostul premier Emil Boc tratat ca un manelist au fost difuzate joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in timp ce a urcat pe scena pentru a tine un discurs, Emil Boc s-a trezit ca un tanar.

Sinteza zilei: La multi ani, domnule Mircea Ionescu Quintus!

Mihai Gadea a difuzat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, un fragment dintr-un interviu acordat in exclusivitate de presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, jurnalistului Adrian Ursu,.

Sinteza zilei: Stenograma discutiei dintre generalul Degeratu si Hayssam. Legaturile Serviciilor cu Traian Basescu

Mihai Gadea a redifuzat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, stenograma discutiei dintre Omar Hayssam si generalul Constantin Degeratu, consilier pe probleme de securitate al presedintelui Traian.

Sinteza zilei: Jurnalisti imbranciti de SPP-istii lui Traian Basescu, la Parchetul General

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, mai multe fotografii care arata cat de numeros a fost grupul de ofiteri SPP care l-a insotit pe fostul presedinte Traian Basescu la.

Sinteza zilei: Fratele lui Horia Georgescu, dezvaluiri cutremuratoare despre seful ANI

Sorin Georgescu, fratele sefului Agentiei Nationale de Integritate ANI), a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei despre cum a fost ajutat sa patrunda in sistem Horia Georgescu, fara.

Darius Valcov, la Sinteza zilei: Este vorba de un denunt. imi voi apara onoarea si corectitudinea

Ministrul demisionar de la Finante, Darius Valcov, a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, despre modul in care a aflat ca este suspect intr-un dosar in care este acuzat de trafic de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )