Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sinteza zilei. Imagini incredibile cu Augustin Lazar - fuge de raspundere si cade

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Imagini incredibile cu Augustin Lazar - fuge de raspundere si cade

Procurorul general Augustin Lazar a reactionat, miercuri, dupa publicarea raportului Inspectiei Judiciare, care arata ca in timp ce conducea Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, i-au fost inchise do. continuă pe Antena3

Cum explica Augustin Lazar clasarea dosarelor lui Klaus Iohannis

Procurorul general Augustin Lazar reactioneaza la raportul Inspectiei Judiciare, care arata ca in timp ce conducea Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, i-au fost inchise doua dosare lui Klaus.

Inspectia Judiciara: Doua dosare in care a fost vizat Iohannis, clasate pe vremea cand Augustin Lazar era procuror la Alba Iulia

Un raport al Inspectiei Judiciare efectuat in urma unei anchete la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia arata ca doua dosare in care a fost vizat Klaus Iohannis au fost clasate in anul 2014, iar una dintre solutii ar fi fost certificata de Augustin Lazar, procurorul general al unitatii de parchet la acea data.

Augustin Lazar, catre procurori: DNA are resursele sa asigure integritatea si disciplina institutionala si sa continue lupta anticoruptie

Procurorul general Augustin Lazar le-a transmis marti procurorilor anticoruptie, la sedinta de final de mandat al Ancai Jurma la sefia institutiei, ca DNA are resursele umane de expertiza profesionala pentru a asigura integritatea, eficienta si disciplina institutionala, precum si de a continua lupta anticoruptie.

Augustin Lazar: Anca Jurma si-a indeplinit obiectivele asumate la conducerea DNA

Parchetul General a transmis, marti, ca sefia DNA a fost preluata de adjunctii institutiei, ocazie cu care procurorul general Augustin Lazar a precizat ca Anca Jurma si-a indeplinit obiectivele asumate la.

Augustin Lazar, la DNA. Procurorul general participa la sedinta de urgenta a institutiei

O sedinta de urgenta a fost programata la DNA incepand cu ora 11. La reuniune va participa si procurorul general, Augustin Lazar, tema fiind desemnarea unui nou procuror-sef interimar la sefia Directiei.

Augustin Lazar, intalnire cu Tudorel Toader. Se hotaraste soarta Ancai Jurma la conducerea DNA

Sedinta importanta luni la CSM. Pentru prima data in acest an, Augustin Lazar si Tudorel Toader vor sta fata in fata la reuniunea procurorilor unde se decide soarta sefei interimare de la DNA, Anca Jurm.

Tariceanu, despre refuzul revocarii lui Augustin Lazar: Probabil va trebui facuta o noua sesizare la CCR

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat duminica seara, la Romania TV, ca probabil va trebui facuta o noua sesizare la Curtea Constitutionala, din cauza refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a il revoca pe procurorul general Augustin Lazar.

Sinteza zilei. Planul secret din spatele manevrei de ultima ora a lui Iohannis

Mai multi lideri PNL, dar si presedintele Klaus Iohannis ar putea lipsi joi de la ceremonia prin care Romania preia oficial presedintia Consiliului Uniunii Europene. Citeste si: Sinteza zilei. Soc. Ce.

Denuntatoarea lui Klaus Iohannis, dezvaluiri-soc la Sinteza zilei

Una dintre persoanele care apare in raportul Inspectiei Judiciare, prezentat marti seara de Mihai Gadea, la Sinteza zilei, DETALII, AICI, este Eleonora Staicu. Stire in curs de.

Dezvaluire-bomba, la Sinteza zilei. Arma secreta a statului paralel

Iese la suprafata puroiul celor care s-au crezut dumnezeii Romaniei. Citeste si: Marturisiri-soc, la Sinteza zilei. Judecatorii executati de DNA Oradea au rupt tacerea Mihai Gadea prezinta in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )