Libnet.ro
UNICEF

16:45

Sinteza zilei: IMAGINI cu vila retrocedata de primarul Traian Basescu fiicei Ioana

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: IMAGINI cu vila retrocedata de primarul Traian Basescu fiicei Ioana

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, mai multe imagini cu imobilul pe care fostul presedinte Traian Basescu l-a retrocedat, pe cand era primar, avocatei Ioana Basescu. Dezvaluirea acestui act de retrocedare. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Imagini in premiera din sala de operatie a conf. dr. Horatiu Moldovan

Gandul ca intr-o zi am putea fi operati pe inima e ceva care ne-ar ingheta sangele, a afirmat Mihai Gadea, la Sinteza zilei, introducand astfel un scurt montaj realizat intr-o sala de operatie. Este vorba.

Sinteza zilei: Flota aeriana, lichidata de regimul Basescu

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, o ancheta jurnalistica care scoate la iveala cum a fost lichidata flota aeriana a Romaniei, in timpul regimului lui Traian Basescu. Ramasa fara avioane,.

Sinteza zilei: Traian Basescu, demis pentru escrocherii de la NAVROM si suspendat apoi din Inspectoratul Navigatiei Civile

Mihai Gadea a dezvaluit, la Sinteza zilei, ca, potrivit unei note referitoare la activitatea lui Traian Basescu in cadrul Inspectoratului Navigatiei Civile, fostul presedinte a fost retras din functia de.

Sinteza zilei: Traian Basescu, demis pentru escrocherii si suspendat din Inspectoratul Navigatiei Civile. Cum il descriau subordonatii

Mihai Gadea a dezvaluit, la Sinteza zilei, ca, potrivit unei note referitoare la activitatea lui Traian Basescu in cadrul Inspectoratului Navigatiei Civile, fostul presedinte a fost retras din functia de.

Sinteza zilei: Autodenunturile cuplului Basescu - Udrea

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, autodenunturile cuplului Traian Basescu - Elena Udrea, care recunosc, in diverse situatii, ca au facut politie politica. Primul se.

Ministrul Sanatatii, la Sinteza zilei: impart felicitarile cu dumneavoastra pentru Gala performantei in Medicina

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu a vorbit, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena3, despre bucuria pe care a citit-o pe chipurile medicilor care au urcat pe scena, la Gala.

Franco Nero, titanul cinematografiei, la Sinteza zilei

Este un titan la cinematografiei, a facut filme in 30 de tari si lucreaza cu cei nevoiasi. Franco Nero, actor de talie mondiala, a acordat un interviu Antenei 3, luni, la emisiunea Sinteza zilei. Celebrul.

Sinteza zilei: Erou la 11 ani. S-a aruncat de la fereastra, cu fratele mai mic in spate, pentru a scapa cu viata dintr-un incendiu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, povestea un baietel de 11 ani din Bistrita Nasaud care, la sfarsitul acestei saptamani, a sarit in flacari pentru a-si salva.

Retrocedare SCANDALOASA semnata de Traian Basescu, avocat Ioana Basescu

Pe vremea cand era primar al Capitalei, Traian Basescu a retrocedat o casa compusa din subsol, parte si trei etaje, aparent unei persoane necunoscute din Brasov, iar avocat in acest caz a fost fiica edilului de.

Traian Basescu: Justitia e subiect de dezbatere, sa se obisnuiasca! Sunt unii procurori care cauta scalpuri sa le puna la cingatoare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unei interventii telefonice la postul B1Tv, ca justitia ar trebui sa se obisnuiasca cu faptul ca este subiect de dezbatere. Interventia lui Traian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )