Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sinteza zilei: Traian Basescu, demis pentru escrocherii si suspendat din Inspectoratul Navigatiei Civile. Cum il descriau subordonatii

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Traian Basescu, demis pentru escrocherii si suspendat din Inspectoratul Navigatiei Civile. Cum il descriau subordonatii

Mihai Gadea a dezvaluit, la Sinteza zilei, ca, potrivit unei note referitoare la activitatea lui Traian Basescu in cadrul Inspectoratului Navigatiei Civile, fostul presedinte a fost retras din functia de. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Traian Basescu, demis pentru escrocherii de la NAVROM si suspendat apoi din Inspectoratul Navigatiei Civile

Mihai Gadea a dezvaluit, la Sinteza zilei, ca, potrivit unei note referitoare la activitatea lui Traian Basescu in cadrul Inspectoratului Navigatiei Civile, fostul presedinte a fost retras din functia de.

Ministrul Sanatatii, la Sinteza zilei: impart felicitarile cu dumneavoastra pentru Gala performantei in Medicina

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu a vorbit, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena3, despre bucuria pe care a citit-o pe chipurile medicilor care au urcat pe scena, la Gala.

Sinteza zilei: IMAGINI cu vila retrocedata de primarul Traian Basescu fiicei Ioana

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, mai multe imagini cu imobilul pe care fostul presedinte Traian Basescu l-a retrocedat, pe cand era primar, avocatei Ioana Basescu. Dezvaluirea acestui act de retrocedare.

Sinteza zilei: Flota aeriana, lichidata de regimul Basescu

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, o ancheta jurnalistica care scoate la iveala cum a fost lichidata flota aeriana a Romaniei, in timpul regimului lui Traian Basescu. Ramasa fara avioane,.

Sinteza zilei: Autodenunturile cuplului Basescu - Udrea

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, autodenunturile cuplului Traian Basescu - Elena Udrea, care recunosc, in diverse situatii, ca au facut politie politica. Primul se.

Sinteza zilei: Erou la 11 ani. S-a aruncat de la fereastra, cu fratele mai mic in spate, pentru a scapa cu viata dintr-un incendiu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, povestea un baietel de 11 ani din Bistrita Nasaud care, la sfarsitul acestei saptamani, a sarit in flacari pentru a-si salva.

Sinteza zilei: Imagini in premiera din sala de operatie a conf. dr. Horatiu Moldovan

Gandul ca intr-o zi am putea fi operati pe inima e ceva care ne-ar ingheta sangele, a afirmat Mihai Gadea, la Sinteza zilei, introducand astfel un scurt montaj realizat intr-o sala de operatie. Este vorba.

Franco Nero, titanul cinematografiei, la Sinteza zilei

Este un titan la cinematografiei, a facut filme in 30 de tari si lucreaza cu cei nevoiasi. Franco Nero, actor de talie mondiala, a acordat un interviu Antenei 3, luni, la emisiunea Sinteza zilei. Celebrul.

Parchetul General ar putea redeschide un dosar penal pentru Traian Basescu. Despre ce acuzatii este vorba

Parchetul General vrea sa redeschida un dosar penal in care este implicat fostul presedinte Traian Basescu, acum ca fostul sef de stat si-a pierdut imunitatea oferita de functia prezidentiala, relateaza Digi 24.

Subiectiv. Traian Basescu insista cu apararea pentru Elena Udrea

Traian Basescu a avut o noua iesire nervoasa, incercind sa o apere pe Elena Udrea. Fostul presedinte e convins ca Udrea e tinuta in arest special pentru a spune ceva despre el. Eu am spus ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )