Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sinteza zilei. Interviu cu politistul de la 112 care a preluat apelul Alexandrei

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Interviu cu politistul de la 112 care a preluat apelul Alexandrei

Viorel Florescu, politistul care a preluat apelurile Alexandrei la 112 a explicat intr-o declaratie in exclusivitate pentru Observator cum a gestionat momentul. Barbatul spune ca a incercat sa o linisteasca. continuă pe Antena3

Cazul crimelor de la Caracal. Opt politisti cercetati disciplinar Parchetul, sesizat in cazul politistului care a preluat apelul Alexandrei la 112

Corpul de control al ministrului de Interne a propus cercetarea prealabila in cazul a 5 ofiteri si 3 agenti care au intervenit in cazul fetei de 15 ani ucise la Caracal. De asemenea, a fost informat Parchetul Judecatoriei Caracal pentru verificari in cazul agentului de la Politia Olt care a preluat apelul de la 112, a anuntat luni Ministerul de Interne. Potrivit unor surse judiciare, raportul intocmit de Ministerul de Interne in acest caz arata ca politistul care a vorbit cu Alexandra atunci cand fata a sunat la 112 pentru a cere ajutor a avut o atitudine refractara fata de situatia prezentata de tanara si nu s-a implicat pentru a obtine mai multe date privind locul in care este sechestrata.

Sinteza zilei: Halucinant! Elementul-cheie care ar fi putut sa o salveze pe Alexandra

Mihai Gadea prezinta, in aceasta seara, la ora 21. 00, elementul cheie care ar fi putut-o salva pe Alexandra. Este socant! Este revoltator! Un anchetator avea imaginea-cheie, dar nu a investigat pista cea mai.

Drama politistului de la 112, care a fost acuzat ca a ironizat-o pe Alexandra. Si-a pierdut copilul intr-o tragedie uriasa

Agentul de politie care este criticat aspru de toata Romania pentru atitudinea sa refractara in apelul de la 112 al Alexandrei si-a pierdut copilul intr-o tragedie imensa. Agentul de politie care i-a preluat apelul Alexandrei si-a pierdut copilul in incendiul de la maternitatea Giulesti Incendiul de la maternitatea Giulesti a fost o alta tragedie care .

Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in cazul atrocitatilor din Caracal: Alexandra ar putea fi in viata

Inregistrarile dintre Alexandra si operatorii 112. Reactia familiei Alexandrei, in exclusivitate, la Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in acest caz atat de.

Sinteza zilei. Decizia luata de Mihai Gadea la inceputul emisiunii Sinteza zilei: Va rog sa ma intelegeti!

Mihai Gadea a anuntat la inceputul editiei de marti a emisiunii Sinteza zilei ca a ales sa nu difuzeze inregistrarea audio cu vocea Alexandrei, care au fost facute publice marti dupa-amiaza de unchiul.

Sinteza zilei: Familia Luizei face acuzatii grave: Am fost umiliti de procuror

Familia Luizei a facut acuzatii grave, miercuri, la Sinteza zilei. Mama fetei afirma ca atat ea, cat si tatal sau au fost umiliti de procurorul de caz. Nu ne-a aratat nimic din dosar, am fost dusi de.

Sinteza zilei. Imagini tulburatoare cu casa criminalului din Caracal filmate cu drona

Mihai Gadea a prezentat, luni, la SInteza zilei, imagini aeriene filmate cu drona ale casei principalului suspect in cazul crimelor din Caracal, Gheorghe Dinca. Sunt uluit de cat de multe lucruri am reusit.

Unchiul fetei ucise, in lacrimi, la Sinteza zilei: Avem mesaje de pe Facebook in care nu se spune ca Alexandra a fost luata de o retea de trafic de persoane

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din Olt despre care monstrul din Caracal a declarat anchetatorilor ca a violat-o, apoi a ucis-o si i-a dat foc, a declarat, luni seara, ca familia.

Unchiul fetei ucise, in lacrimi, la Sinteza zilei: Avem mesaje de pe Facebook in care ni se spune ca Alexandra a fost luata de o retea de trafic de persoane

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din Olt despre care monstrul din Caracal a declarat anchetatorilor ca a violat-o, apoi a ucis-o si i-a dat foc, a declarat, luni seara, ca familia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )