Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cazul crimelor de la Caracal. Opt politisti cercetati disciplinar Parchetul, sesizat in cazul politistului care a preluat apelul Alexandrei la 112

Hotnews Hotnews,
 Cazul crimelor de la Caracal. Opt politisti cercetati disciplinar Parchetul, sesizat in cazul politistului care a preluat apelul Alexandrei la 112

Corpul de control al ministrului de Interne a propus cercetarea prealabila in cazul a 5 ofiteri si 3 agenti care au intervenit in cazul fetei de 15 ani ucise la Caracal. De asemenea, a fost informat Parchetul Judecatoriei Caracal pentru verificari in cazul agentului de la Politia Olt care a preluat apelul de la 112, a anuntat luni Ministerul de Interne. Potrivit unor surse judiciare, raportul intocmit de Ministerul de Interne in acest caz arata ca politistul care a vorbit cu Alexandra atunci cand fata a sunat la 112 pentru a cere ajutor a avut o atitudine refractara fata de situatia prezentata de tanara si nu s-a implicat pentru a obtine mai multe date privind locul in care este sechestrata. continuă pe Hotnews

CRIME iN SERIE iN CARACAL MAI: Opt politisti vor fi cercetati disciplinar. Parchetul Caracal, sesizat cu privire la agentul care a preluat apelul la 112

Opt politisti vor fi cercetati disciplinar in urma felului in care au actionat in cazul crimelor de la Caracal. Ministrul Afacerilor Interne a dispus cercetarea prealabila fata de cinci ofiteri si trei.

Opt politisti, cercetati pentru modul de interventie in cazul de la Caracal

Opt politisti - cinci ofiteri si trei agenti - sunt cercetati pentru modul de interventie in perioad.

Cazul crimelor din Caracal. in 2017, ucigasul a vandut 700 de metri patrati din terenul de la casa groazei

Gheorghe Dinca, ucigasul de la Caracal, a vandut o parte din terenul aferent imobilului de pe strada Craiovei nr. 169, in anul 2017, unei familii din localitate. Este vorba de o suprafata de 699 de metri patrati.

Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul CRIMELOR iN SERIE de la Caracal

Avocatul Poporuluis-a sesizat din oficiu in cazul crimelor de la Caracal, a inceput investigatiile si va intocmi un Raport Specialreferitor la problemele de sistem care au inlesnit crimele de la.

Reactia lui Adrian Nastase in cazul crimelor din Caracal

Adrian Nastase a reactionat pe blogul personal in cazul crimelor ingrozitoare petrecute la Caracal. In ultimii 15 ani, tema coruptiei a tinut agenda interna si externa a Romaniei. Era o tema utila si pentru.

Dezvaluire socanta in cazul crimelor din Caracal. Un barbat a fost dat disparut acum doi ani, in conditii similare. Vasile Gheorghe avea o suma mare de bani la momentul cand a fost vazut ultima data

Cazul crimelor din Caracal pare mult mai complicat decat este. Se pare ca inca un barbat a disparut in conditii similare, in anul 2017. Vasile Gheorghe a disparut de acasa la inceputul lunii august 2017, iar.

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Caracal. Alexandra Macesanu ar fi sunat de 5 ori la 112

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Olt. Exista informatii din raportul publicat de MAI ca Alexandra Macesanu nu a vorbit de 3 ori cu operatorul 112, ci a vorbit de 5 ori cu anchetatorii incecand sa.

DIICOT, despre cazul crimelor de la Caracal:,, Facem tot ce e omeneste posibil

Giorgiana Hosu, procuror sef adjunct al DIICOT, a declarat, duminica, la Caracal, in fata casei susp.

Marian Godina, despre cazul din Caracal. Nu va bucurati de demisii si demiteri. E praf in ochi

Tragedia de la Caracal a ingrozit Romania si a starnit numeroase reactii, inclusiv pe cea a politistului Marian Godina. intr-o postare, facuta pe blogul sau, acesta a vorbit despre cazul care a cutremurat o tara intreaga. Ce spune Marian Godina despre interventia autoritatilor in cazul din Caracal in urma mesajelor pe care primit din partea .

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )