Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei. Mama de 22 de ani, condamnata la inchisoare pentru 18 lei

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Mama de 22 de ani, condamnata la inchisoare pentru 18 lei

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza zilei drama unei mame de doar 22 de ani care se pregateste sa-si paraseasca ce are mai de pret pe lume, copilul de doar 1 an, pentru a merge la inchisoare. A fost co. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei: Manuel Costescu deschide lista USR pentru diaspora. Cum a ajuns in Guvernul Ciolos si de ce a ales sa candideze

Despre scandalul cu Fuego? Mesajul pe care l-am inteles este ca dorim sa tratam diaspora cum trebuie tratata, nu cu concerte. A fost o coincidenta nefasta. De ce a ales sa.

Profesoara, condamnata la 17 ani de inchisoare. Ce au putut gasi politistii in sertarul cu lenjerie intima

Caz incredibil in Marea Britanie. O profesoara din Rickmansworth, Anglia, a fost condamnata la 17 ani de inchisoare, dupa ce politistii i-au perchezitionat casa. Oamenii legii au descoperit o arma a.

Sinteza zilei. Experiment fabulos: Jurnalisti Antena 3, in cusca ursilor

Trei ore de panica si dezorganizare, oameni speriati de un animal, la randul lui speriat, haituit si, in cele din urma, executat la zid - sunt imaginile care au socat o lume intreaga. Cea.

Dezvaluiri incredibile la Sinteza Zilei despre cum suntem mintiti chiar in aceste zile

De 26 de ani, Romania traieste intr-o uriasa minciuna. Politicienii si inaltii demnitari cu doctorate sunt doar niste sinistri analfabeti. Multi jurnalisti propagandisti sunt doar slugile .

Sinteza Zilei: Secretele murdare ale fraudarii alegerilor din 2009. Cine sunt cei cinci care pot sa-l ingroape pe Traian Basescu

Campania lui Traian Basescu din 2009 ridica in continuare multe semne de intrebare. Sunt multi care stiu ce s-a intamplat atunci si pot sa-l infunde pe Traian Basescu. Astazi, DNA a .

Sinteza Zilei: Romania, lovita de inundatii. Cum va fi vremea in urmatoarea perioada

Zeci si sute de gospodarii au fost inundate in Romania. in jumatate de tara este prapad. Traficul auto si feroviar este intrerupt pe mai multe portiuni din tara, in urma ploilor.

Dramaturgul italian Dario Fo a murit la 90 de ani. Luase Nobelul pentru Literatura in 1997

Nonconformistul dramaturg italian Dario Fo, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura in 1997, a incetat din viata la varsta de 90 de ani, conform Reuters si AFP. Scriitor, scenograf, pictor,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )