Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sinteza zilei: Povestea dramatica a marelui campion Vasile Tita, care a murit in uitare

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Povestea dramatica a marelui campion Vasile Tita, care a murit in uitare

Mihai Gadea a adus un omagiu la Sinteza zilei marelui pugilist roman, Vasile Tita, care s-a stins din viata la sfarsitul acestei luni, la varsta de 85 de ani, prin prezentarea unui material marca in. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei: Povestea Principesei Marioara, Regina Iugoslaviei - o poveste a infratirii romanilor cu vecinii din regatul Iugoslaviei

Mihai Gadea a prezentat in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, povestea Principesei Maria de Romania, poreclita Mignon, asa cum a fost ea povestita intr-un material de exceptie de.

Povestea emotionanta a Principesei Maria a Romaniei, azi, la Sinteza Zilei

In ultimele zile, in Romania au rezonat cateva cuvinte: solidaritate, sacrificiu, frate, mama, minune, noblete, recunostinta, dragoste, Muntenegru. Astazi, la Sinteza zilei, Mihai Gadea iti aduce o pagina.

Copiii care au cucerit Romania cu vocea si povestilor lor, la Sinteza zilei

Copiii care au cucerit Romania cu vocea lor, la Next Star, au facut spectacol in editia de duminica seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3. Ajutorul lui Mihai Gadea in aceasta editie speciala,.

Sinteza zilei: Motivul pentru care o lume intreaga o pretuieste pe Nadia Comaneci

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, motivul pentru care Nadia Comaneci a devenit un simbol al Romaniei, motivul pentru care acum se vorbeste despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )