Libnet.ro
UNICEF

13:00

Muhammad Ali, cel mai mare

Online Sport Online Sport,
Muhammad Ali, cel mai mare

Pentru multi, Muhammad Ali este cel mai influent sportiv din istorie. Fotografia sa in fata lui Williams este considerata emblema Secolului XX. continuă pe Online Sport

Faze Tari: Medicii au incremenit cand au vazut asa ceva! Ea detine recordul pentru cel mai mare fund din lume; A sarbatorit cei 103 ani cu un tatuaj, whisky si... marijuana; Chilotii cu chipul papei se vand ca painea calda

Papusa Barbie, acum in varianta XXL! Cum ar arata idolul fetitelor daca ar manca shaorma dimineata, la pranz si seara. V-ati gandit vreodata. Ti se taie instantaneu pofta de bere sau vin. Lucruri pe care nu le stiai despre bauturile favorite. Multe din bauturile pe care le consumam zi de zi.

Cea mai mare cruce montata vreodata pe o biserica din Romania

Protopopiatul Ortodox din Satu Mare a dat 36. 000 de euro pentru o cruce poleita cu aur ca sa o monteze pe o biserica. Aceasta este cea mai mare cruce pusa vreodata pe vreo biserica din tara.

Rata de absorbtie curenta a fondurilor europene, de patru ori mai mare decat in mai 2012

Ministerul Fondurilor Europene MFE) informeaza ca rata de absorbtie curenta a fondurilor structurale si de coeziune a ajuns la 33,47% la data de 30 decembrie, de patru ori mai mare decat la inceputul lunii mai 2012, cand era de doar 8,53%, arata Agerpres. Potrivit unui comunicat al MFE, suma solicitata Comisiei Europene pentru a fi rambursata tarii noastre a ajuns la aproximativ 6,43 miliarde de euro, la data de 30 decembrie.

Cea mai mare temere a investitorilor in 2014: Sunt destule lucruri care pot merge rau

Posibilitatea ca Rezerva Federala a SUA Fed) sa piarda controlul evenimentelor in procesul de reducere a programului prin care sprijina economia americana reprezinta cea mai mare temere a investitorilor pentru anul urmator, potrivit cotidianului.

Cel mai calduros sfarsit de an din ultima jumatate de secol. Nu vom astepta ninsoare nici la inceputul anului viitor

Iarna se lasa asteptata in mai toata tara. De fapt, este si cel mai calduros sfarsit de an din ultima jumatate de secol. Ieri, in sud-vestul tarii, au fost inregistrate chiar si 17 grade celsius. La.

Revelionul lui Oprescu, imortalizat in cea mai mare fotografie de grup

Cea mai mare poza de grup va fi facuta de Revelion in Piata Constitutiei in cadrul petrecerii organizate din fonduri publice de Primaria Capitalei, potrivit unui comunicat emis de ArCub.

Actiunile Twitter au inregistrat cea mai mare scadere de la listarea companiei pe bursa

Actiunile Twitter au inregistrat cea mai mare scadere de la debutul pe bursa de la New York, la inceputul lunii noiembrie, dupa ce firma Macquarie Capital a inrautatit recomandarea catre investitori privind titlurile companiei, avertizand ca actiunile au ajuns prea departe, prea repede.

Actiunile Twitter au inregistrat cea mai mare scadere de la listarea companiei pe bursa

Actiunile Twitter au inregistrat cea mai mare scadere de la debutul pe bursa de la New York, la inceputul lunii noiembrie, dupa ce firma Macquarie Capital a inrautatit recomandarea catre investitori privind.

Mechel a raportat o pierdere de 2,2 miliarde dolari la 9 luni, cea mai mare din ultimul deceniu

Grupul rus Mechel a raportat o pierdere de 2,25 miliarde de dolari pentru primele noua luni din acest an, cea mai mare din ultimii 10 ani, potrivit datelor Bloomberg, cauzata in principal de deteriorarea situatiei economice, scrie Mediafax.

Siria: 73.000 de morti in 2013, anul cel mai sangeros de la inceputul conflictului

Pentru Siria, 2013 a reprezentant cel mai sangeros an de la inceputul conflictului in martie 2011. Peste 73. 000 de decese au fost inregistrate in 2013 in Siria, a anuntat miercuri Observatorul sirian pentru drepturilor omului. Cu o zi in urma, agentia a anuntat un bilant total de peste 130. 000 de morti de la inceputul razboiului, dintre care 7. 000 copii, scrie L'Express care citeaza AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )