Libnet.ro
UNICEF

21:30

Siria: Cel putin 42 de persoane si-au pierdut viata intr-un raid aerian care a vizat o moschee din apropiere de Alep

Adevărul Adevărul,
Siria: Cel putin 42 de persoane si-au pierdut viata intr-un raid aerian care a vizat o moschee din apropiere de Alep

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a anuntat ca cel putin 24 de persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte cateva zeci au fost ranite, in urma unui raid aerian lansat asupra unei moschei din localitatea al-Jina, situata in apropiere de metropola Alep, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Cel putin 15 persoane au murit, in Peru, dupa ce un microbuz a cazut intr-o prapastie

Cel putin 15 persoane au murit, duminica, in Peru, dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut intr-o prapastie, din cauza ploilor puternice.

Atentat in Damasc. Cel putin 25 de persoane au fost ucise in urma unui atac sinucigas. in mai putin de doua ore s-a produs un al doilea atentat

Zeci de persoane au fost ucise, iar altele au fost ranite, miercuri, in urma unui atentat in Damasc, relateaza media locala, potrivit Agerpres.

Accident in Turcia. Cel putin 49 de persoane au fost ranite, dupa ce trei baloane cu aer cald au aterizat fortat

Aproximativ 49 de persoane, printre care si turisti europeni si chinezi, au fost ranite in Turcia, in urma unui incident in care au fost implicate trei baloane cu aer cald, nevoite sa aterizeze fortat din cauza vantului puternic.

Un munte de gunoaie, PRABUSIT in Etiopia: Cel putin 46 de morti si zeci de raniti

Cel putin 46 de persoane au murit, iar cateva zeci au fost ranite dupa ce un munte de gunoi a alunecat in cea mai mare groapa de acest fel din Etiopia, la periferia capitalei, au anuntat.

Ministrul Apararii: Avem in plan achizitionarea a cel putin 20 de avioane F16

Ministerul Apararii Nationale MApN) planuieste sa achizitioneze cel putin 20 de avioane F16, a declarat luni ministrul Gabriel Les. Achizitionarea a cel putin 20 de avioane avem in plan.

Cel putin 10 turisti au fost raniti astazi, in urma eruptiei vulcanului Etna

Cel putin 10 turisti, inclusiv jurnalisti BBC, au fost raniti astazi, in urma eruptiei vulcanului Etna din sudul Italiei, relateaza The Independent.

Convingerea mea e ca in acest mandat cel putin doua autostrazi vor traversa Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat convingerea ca la finalul acestui mandat cel putin doua autostrazi vor traversa tara noastra: Coridorul IV si Autostrada Transilvania.

Gabriel Les: Ministerul Apararii are in plan achizitionarea a cel putin 20 de avioane F16

Ministerul Apararii Nationale MApN) doreste sa cumpere cel putin 20 de avioane F16, a precizat, luni, ministrul Gabriel Les.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )