Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Situatia la zi a fondurilor europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Situatia la zi a fondurilor europene

Situatia la zi a fondurilor europene a fost prezentata de secretarul de stat in MFE, Carmen Moraru, prezenta la Bruxelles pentru o serie de reuniuni de lucru la Comisia Europeana DG ENV) si in Parlament European, precum si pentru o vizita la ORSI Academy din Ghent - un proiect etalon de cercetare, finantat din bani europeni, prin Politica de Coeziune. continuă pe Ziarul Bursa

Mediul de afaceri va determina destinatia fondurilor europene

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a declarat ca miercuri va avea loc consultarea publica cu mediul de afaceri despre destinatia fondurilor europene in viitorul exercitiu bugetar 2021-2027.

Ministrul Fondurilor Europene pregateste 4 mari proiecte pe cercetare si tehnologii de nivel global. Bolos: Altfel vom ramane o tara cu un specific pronuntat pe consum

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a anuntat ca pregateste patru mari proiecte axate pe cercetare si tehnologii care sa pozitioneze Romania in tendintele globale din domeniu, iar fiecare dintre ele.

Rata de absortie a banilor europeni, sub media UE

Situatia la zi a fondurilor europene a fost prezentata de secretarul de stat in MFE, Carmen Moraru, prezenta la Bruxelles pentru o serie de reuniuni de lucru la Comisia Europeana DG ENV) si in Parlament European, precum si pentru o vizita la ORSI Academy din Ghent - un proiect etalon de cercetare, finantat din bani europeni, prin Politica de Coeziune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )