Libnet.ro
UNICEF

11:00

Situatie catastrofala pentru Theresa May! Partidul sau pierde teren in sondaje

B1 B1,
Situatie catastrofala pentru Theresa May! Partidul sau pierde teren in sondaje

Partidul Conservator britanic, condus de premierul Theresa May pierde teren in sondaje fata de Partidul Laburist cu doar o saptamana inaintea scrutinului parlamentar anticipat, potrivit Reuters, ci. continuă pe B1

Alegeri Marea Britanie. Partidul Conservator al premierului Theresa May ar putea pierde majoritatea absoluta in Parlament

Partidul Conservator al premierului britanic Theresa May risca sa piarda majoritatea absoluta in Camera Comunelor cu ocazia alegerilor anticipate de la 8 iunie, scrie cotidianul The Times, citand rezultatele unui sondaj de opinie.

Sondaj YouGov: Theresa May poate pierde majoritatea in Parlament

Un sondaj de opinie realizat de YouGov arata ca Partidul Conservator, condus de Theresa May, risca sa piarda majoritatea absoluta in Parlament la alegerile legislative din 8 iunie, potrivit The Times, citat de Reuters.

Theresa May exclude amanarea inceperii negocierilor pentru Brexit dupa 19 iunie

Prim-ministrul britanic Theresa May a exclus luni o amanare a inceperii negocierilor in vederea Brexit-ului, care urmeaza sa debuteze pe 19 iunie, cerandu-le votantilor sa-i acorde un mandat puternic la alegerile legislative de saptamana viitoare, informeaza Reuters.

Proteste in fata sediului BBC pentru refuzul de a difuza un videoclip muzical critic la adresa premierului Theresa May

Zeci de protestatari s-au adunat in fata sediului BBC din Londra in semn de protest fata de decizia postului de a nu difuza inainte de alegerile din 8 iunie un videoclip muzical, popular in topurile muzicale, in care Theresa May este caracterizata drept o mincinoasa.

VIDEO Liar Liar, o melodie anti-Theresa May, a devenit hit in Marea Britanie

Un cantec care transmite ca Theresa May este o mincinoasa a devenit hit in Marea Britanie, arata numarul mare de vizualizari de pe youtube, dar si vanzarile in crestere, potrivit AFP.

O piesa anti-Theresa May face SENZATIE pe Internet! Cum suna cantecul care o numeste MINCINOASA pe prim-ministrul Marii Britanii (VIDEO)

O melodie anti Theresa May din Marea Britanie face ravagii pe internet, fiind pe locul doi in topul iTunes, dupa piesa Despacito. Numita destul de explicit, Liar Liar Ge 2017,.

Theresa May si Jeremy Corbyn s-au infruntat in primul lor duel la televiziune

Brexit-ul s-a invitat in centrul discutiei duelului televizat la distanta luni seara intre premierul britanic, Theresa May, pregatita sa nu semneze un acord cu Bruxellesul, si adversarul sau laburist, Jeremy Corbyn, hotarat sa gaseasca o rezolvare, transmite AFP, citat de Agerpres.

Brexit: Theresa May spune ca Regatul Unit va parasi Uniunea Europeana chiar si fara un acord cu blocul comunitar

Prim-ministrul britanic, Theresa May a declarat luni ca este pregatita sa renunte la un acord cu Uniunea Europeana, in contextul negocierilor despre Brexit, daca intelegerea nu este suficient de avantajoasa, noteaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )