Libnet.ro
UNICEF

01:06

Situatie fara precedent in Parlament. PSD a supus din nou la vot o lege respinsa initial. Opozitia a strigat: Hotii, hotii!. Ce explicatii a gasit Dragnea

Adevărul Adevărul,
Situatie fara precedent in Parlament. PSD a supus din nou la vot o lege respinsa initial. Opozitia a strigat: Hotii, hotii!. Ce explicatii a gasit Dragnea

PSD s ALDE au reusit sa treaca proiectul de lege privind combaterea spalarii banilor, dupa ce alesii majoritatii au supus la vot initiativa de mai multe ori. Initial, proiectul privind combaterea spalarii banilor a fost respins la limita, intrunind 163 de voturi pentru, in conditiile in care pentru a fi adoptat ar fi avut nevoie de 165 de voturi. Legea a trecut din a doua incercare. continuă pe Adevărul

Situatie fara precedent in Parlament. PSD a supus din nou la vot o lege respinsa initial. Opozitia a strigat: Hotii, hotii!

PSD s ALDE au reusit sa treaca proiectul de lege privind combaterea spalarii banilor, dupa ce alesii majoritatii au supus la vot initiativa de mai multe ori. Initial, proiectul privind combaterea spalarii banilor a fost respinsa la limita, intrunind 163 de voturi pentru, in conditiile in care pentru a fi adoptata ar fi avut nevoie de 165 de voturi. Legea a trecut din a doua incercare.

Situatie fara precedent intre ANAF si Ministerul Finantelor

Document exploziv obtinut de jurnalistii Antena 3 care arata cum i-a inchis ministrul Finantelor gura sefului Fiscului. Eugen Teodorovici a instituit o serie de reguli pentru seful ANAF astfel incat acesta s?.

Victor Ponta, dupa ce PSD a cedat din nou in fata UDMR: Pentru un VOT Dragnea ne vinde de TOT!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce PSD a cedat, din nou, in fata UDMR. Social-democratii au trecut, luni, prin comisiile juridica si de buget din.

Eugen Cristea, din nou la spital: Actorul a fost operat!

Actorul Eugen Cristea a ajuns din nou pe mana medicilor din cauza unor probleme cu vederea. Acesta a fost operat de cataracta. in ultima perioada de timp, actorul Eugen Cristea s-a confruntat cu probleme de sana.

Tudorel Toader il ataca din nou dur pe Klaus Iohannis

Tudorel Toader il ataca din nou dur pe Klaus Iohannis. MInistrul Justitiei a scris duminica dimineata un mesaj pe pagina sa de Facebook: Simple precizari referitoare la OUG pentru modificarea Legilor.

Consiliul Concurentei investigheaza din nou posibile ntelegeri anticoncurentiale pe piata cimentului / Amenzi de aproape 30 milioane de euro au mai fost aplicate pe piata cimentului n 2005

Holcim Romania, CRH Ciment n. a fosta Lafarge) si Heidelbergcement Romania sunt investigate in prezent de Consiliul Concurentei cu privire la o posibila intelegere anticoncurentiala, realizata prin impartirea pietei productiei si comercializarii cimentului din Romania, din perspectiva cotelor de piata si/sau produselor oferite pe piata, limitarea sau controlul productiei, comercializarii, dezvoltarii tehnice sau investitiilor, corelate cu posibila coordonare a politicii de formare a preturilor practicate de intreprinderile implicate, incepand cu anul 2010, a anuntat miercuri autoritatea. Daca vor fi gasite vinovate, companiile risca amenzi de pana la 10% din cifra de afaceri.

De duminica, tramvaiele liniilor 16 si 21 ntorc, din nou, la Piata Sf. Gheorghe din Capitala

Tramvaiele din Capitala care circula pe liniile 16 si 21 isi vor relua traseul normal, incepand de duminica, potrivit unui anunt facut de Societatea de Transport Bucuresti STB).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )