Libnet.ro
UNICEF

05:00

Situatie stranie la un meci din Liga Campionilor. Motivul pentru care Slovan Bratislava este nevoita sa joace cu juniori

Adevărul Adevărul,
Situatie stranie la un meci din Liga Campionilor. Motivul pentru care Slovan Bratislava este nevoita sa joace cu juniori

MeciulKlaksvik -Slovan Bratislava, cetrebuia sa se joace miercuri, in Insulele Feroe, a fost amanat din cauza unui caz de COVID-19 semnalat in cadrul echipei slovace. continuă pe Adevărul

VIDEO Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constanta, in dialog cu cititorii: Economia orasului este nediversificata, de slaba calitate. Asta este motivul pentru care, din pacate, suntem pe locul 19 in tara la valoarea salariului mediu brut (I)

Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta a raspuns intrbareilor adresate de catre cititorii HotNews: Trebuie sa stopam risipa banului public, pentru ca eu am constatat studiind cateva contracte, ca ele sunt foarte oneroase, in sensul in care contractele sunt platite de la primarie cu bani foarte multi, iar banii acestia multi nu se vad in calitatea serviciilor prestate pentru respectivele contracte. Nu exista constantean cu care sa ma intalnesc si sa nu-mi reclame faptul ca orasul este murdar. Aceasta este doar prima parte a interviului.

Programul primei etape din Liga 1

LPF a anuntat programul etapei inaugurale din noul sezon de Liga 1. Din sezonul 20202021 la startul Ligii 1 vor fi 16 echipe.

Bani pentru nimic: O universitate din Germania ofera granturi pentru trandavie

O universitate din Germania ofera granturi pentru trandavie aplicantilor care sunt serios angajati in a face nimic, relateaza The Guardian.

Romanca din Marea Britanie, apel pentru gasirea unui barbat atragator cu care a flirtat intr-un Lidl: Cine si unde esti?

O romanca stabilita in Marea Britanie a facut un apel pe retelele de socializare pentru a-l gasi pe barbatul atragator cu care a flirtat recent intr-un supermarket Lidl. Tanara pe nume Ana Palmer povesteste ca a schimbat cateva priviri cu barbatul misterios in timp ce isi facea cumparaturile la supermarketul situat in Tavistock, Devon.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )