Libnet.ro
UNICEF

05:15

Slatina: Incendiu la un apartament! 30 de persoane au fost evacuate din blocul in care s-a produs

B1 B1,
Slatina: Incendiu la un apartament! 30 de persoane au fost evacuate din blocul in care s-a produs

Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate sambata dintr-un bloc din Slatina, dupa ce un incendiu a izbucnit la un apartament situat la etajul al patrulea al imobilului, potrivit Agerpres. Dupa o. continuă pe B1

Ce se stie despre Karim Cheurfi, autorul atentatului de pe Champs-Elysees: In februarie, fusese retinut o zi sub acuzatia ca voia sa cumpere arme pentru a ucide politisti / A fost eliberat din lipsa de probe

Karim Cheurfi, 39 de ani, care a ucis joi un politist pe Champs-Elysees, in Paris, inainte de a fi omorat, era un recidivist obsedat de ideea de a ataca fortele de ordine, scrie AFP. Acesta fusese retinut in 23 februarie, fiind suspectat ca vrea sa cumpere arme pentru a ucide politisti, dar a fost eliberat din lipsa de probe.

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, audiat la DNA in dosarul Microsoft 3. Sandu a fost adus din penitenciar

Fostul ministru al Comunicatiilor, din perioada 2008 - 2010, este audiat la DNA. Sandu a fost adus din penitenciar, unde savarsea o pedeapsa de trei ani din dosarul Microsoft.

Doi copii ar fi murit, sambata, intr-o avalansa in Muntii Retezat. in zona se aflau 51 de persoane. Raed Arafat: Din cauza vremii, nu am putut trimite un elicopter

Cinci turisti au fost surprinsi, sambata, de o avalansa care a avut loc in Muntii Retezat. Doi dintre acestia, copii de 12, respectiv 14 ani, ar fi murit, dupa ce au fost loviti de pietre. Pe de alta parte, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a precizat ca nu exista confirmarea decesului celor doi, potrivit News. ro.

Peste 400 de oameni au fost scosi din nameti

Serviciul Protectiei Civile si Situatiilor Esceptionale anunta ca peste 400 de oamenii, inclusiv 37 de copii, au fost scosi din nameti pe parcursul noptii trecute. Nu doar salvatorii, ci si pompierii au intervenit in lucrarile de deszapezire, fiind mobilizati si ostasii Armatei Nationale, transmite IPN.

Traficul pe DN 24A si DN 26 a fost inchis, din cauza vantului puternic care spulbera zapada

Traficul pe DN 24A si DN 26 a fost inchis, joi seara, din cauza vantului puternic care spulbera zapada pe sosea, intervenindu-se cu utilaje de deszapezire, potrivit news. ro.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost oprita din cauza prabusirii unui copac

Circulatia intre Brasov si Predeal, pe magistrala 300, este blocata intre statiile Timisul de Sus si Predeal, este oprita momentan din cauza prabusirii unui copac pe ambele fire ale liniei de contact.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )