Libnet.ro
UNICEF

00:07

Slovacia: Finalizarea proiectului nuclear al Enel, amanata din nou

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Slovacia: Finalizarea proiectului nuclear al Enel, amanata din nou

Proiectul nuclear din Slovenia al Enel nu va fi terminat nici la ultimul termen-limita si va inregistra costuri mai ridicate, in contextul in care compania italiana de utilitati se pregateste sa isi vanda subsidiara slovena, a anuntat astazi ministrul sloven al Economiei, Pavol Pavlis, citat de Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Shakira este din nou insarcinata: Cantareata si Pique vor deveni din nou parinti in ianuarie 2015

Cantareata columbiana Shakira si fotbalistul formatiei FC Barcelona, Gerard Pique, vor deveni din nou parinti la inceputul anului viitor, a declarat Carlos Vives, un apropiat al artistei, relateaza cotidianul.

Nicusor Constantinescu, urmarit international. DIN NOU

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost dat, din nou, in urmarire generala de politie, dupa ce instanta a admis solicitarea procurorilor de a-l aresta 30 de zile.

Dan Voiculescu a fost din nou la sediul IPJ Ilfov

Dan Voiculescu s-a prezentat din nou, luni, la sediul IPJ Ilfov. Presedintele fondator al Partidului Conservator se afla sub control judiciar in cazul unui presupus santaj. Voiculescu trebuie sa mearga.

Cantareata Shakira este din nou insarcinata

Cantareata columbiana Shakira si fotbalistul spaniol Gerard Pique vor deveni din nou parinti, scrie presa internationala.

Prabusirea zborului MH17: Australia si Olanda vor sa incerce din nou sa ajunga la locul accidentului

O echipa formata din politisti olandezi si australieni vrea sa incerce din nou luni sa ajunga la zona in care s-a prabusit avionul Malaysia Airlines MH17, in estul Ucrainei unde situatia ramane tensionata, a declarat un ofiter din cadrul politiei din Sydney citat de AFP.

UPDATE Prabusirea zborului MH17: Politistii australieni si olandezi care au plecat spre locul accidentului si-au anulat din nou misiunea, din motive de securitate

UPDATE Expertii medico-legali si politistii olandezi si australieni care au vrut sa ajunga in aceasta dimineata la zona in care s-a prabusit avionul Malaysia Airlines MH17 si-au anulat planurile si s-au intors din drum, din motive de securitate, anunta AFP, citata de Le Figaro. Este pentru a doua oara cand echipa formata din politisti olandezi si australieni anuleaza aceasta misiune, din cauza luptelor din aceasta zona a Ucrainei controlata de separatistii pro-rusi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )