Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un soarece a cazut din tavan in sala de presa de la Casa Alba. Reactia reporterilor (VIDEO)

B1 B1,
Un soarece a cazut din tavan in sala de presa de la Casa Alba. Reactia reporterilor (VIDEO)

Un soarece a cazut din tavan chiar in sala de presa de la Casa Alba. Iar norocosul zilei pare sa fi fost Peter Alexander, jurnalist NBC News. Acesta a scris, pe Twitter, ca rozatoarea a cazut. continuă pe B1

VIDEO Un soarece a cazut din tavan in sala de presa de la Casa Alba, punand reporterii pe fuga

Panica printre reporterii acreditati la Casa Alba, care s-au trezit marti dimineata cu un soarece in sala de presa, rozatoarea aterizand in camera prin plafon, relateaza The Hill.

Un soarece a cazut din tavan in sala de presa de la Casa Alba. Reactia reporterilor (VIDEO)

Un soarece a cazut din tavan chiar in sala de presa de la Casa Alba. Iar norocosul zilei pare sa fi fost Peter Alexander, jurnalist NBC News. Acesta a scris, pe Twitter, ca rozatoarea a cazut pur.

in plina ancheta parlamentara, Casa Alba a restrictionat stenogramele convorbirilor lui Trump cu lideri straini

Casa Alba a restrictionat distribuirea stenogramelor discutiilor presedintelui SUA, Donald Trump, cu mai multi lideri straini, inclusiv cu omologul sau din Rusia, Vladimir Putin, si cu printul saudit Mohammed bin Salman, relateaza presa americana, citata de BBC News.

Prezentare de moda inedita. Rochiile au coborat din tavan!

Brand-ul Issey Miyake a pus in scena un show de zile mari cu ocazia Paris Fashion Week. La prezentarea colectiei de primavaravara 2020, rochiile au coborat din tavan. Iata cum este posibil acest lucru! .

Noi dezvaluiri de la intalnirea dintre Trump si Lavrov: de ce nu era deranjat liderul de la Casa Alba de amestecul rus in alegerile prezidentiale din 2016

Donald Trump ar fi spus lui Serghei Lavrov si Serghei Kisliak, in 2017, ca nu era ingrijorat de amestecul Rusiei in alegerile americane, pentru ca Statele Unite au facut la fel in alte tari, ceea ce a determinat Casa Alba sa limiteze accesul la aceste declaratii, dezvaluie The Washington Post WP), relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )