Libnet.ro
UNICEF

00:07

Soc! Gheorghe Dinca, recunoscut de mai multi parinti din Craiova dupa ce ar fi incercat sa le rapeasca si lor fetele

Antena3 Antena3,
Soc! Gheorghe Dinca, recunoscut de mai multi parinti din Craiova dupa ce ar fi incercat sa le rapeasca si lor fetele

Reporterul Antena 3 Georgiana Murgila a dezvaluit, miercuri, la Editia speciala, ca mai multi parinti de etnie roma din cartierul craiovean Fata Luncii au sesizat autoritatile ca Gheorghe Dinca ar fi. continuă pe Antena3

Ce afacere profitabila are Andra Maruta. Artista castiga mai multi bani din ea decat din muzica

Andra Maruta este destul de bine platita pentru concerte si pentru evenimentele diverse la care participa, dar numara pe indelete banii proveniti din alta afacere. Solista se ocupa de sursa aceasta de bani alaturi de sotul ei, Catalin Maruta si de tatal vedetei, Mihai Lixandru. Ce afacere are artista si de ce sume fabuloase se .

Descoperire bizara facuta de mai multi tineri din Sebes in apropierea Parcului Arini. Era urias! (VIDEO)

Descoperire bizara facuta de mai multi tineri din Sebes in apropiere de Parcul Arini, in timp e se aflau la pescuit. Barbatii au dat peste un sarpe urias, mort sub greutatea unui copac. Da,.

Scenariu-bomba. Cum ar putea primi Gheorghe Dinca pedeapsa mai mica

Avocatul Maria Vasii a afirmat ca daca Gheorghe Dinca va fi trimis in instanta doar in cazul Alexandra multe capete de acuzare ar putea pica si, odata cu ele, pedeapsa pe care o va primi ar putea fi mai.

Scenariu-bomba. Cum ar putea primi Gheorghe Dinca o pedeapsa mai mica

Avocatul Maria Vasii a afirmat ca daca Gheorghe Dinca va fi trimis in instanta doar in cazul Alexandra multe capete de acuzare ar putea pica si, odata cu ele, pedeapsa pe care o va primi ar putea fi mai.

Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale, la mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului de la Caracal. ----- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul.

Cum incearca Gheorghe Dinca sa scape mai usor de pedeapsa? Declaratiile inedite facute de criminalul din Caracal in timpul anchetei

Gheorghe Dinca a fost audiat pana acum de procurorii DIICOT Bucuresti doar de doua ori. Declaratiile barbatului de 66 ani din Caracal par trase la indigo atunci cand vorbeste despre uciderea Alexandrei si a.

Gheorghe Dinca va fi supus astazi testului cu aparatul poligraf

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus testului poligraf in cursul zilei de marti. --- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul Central si dus in cursul zilei de martila IML pentru .

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, supus expertizei psihiatrice, dupa arestul din Bucuresti

Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul Central si dus in cursul zilei de martila IML pentru expertiza psihologica. Aceta se afla in Arestul Central de 48 de ore si are.

DIICOT: Oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca sunt ale Alexandrei Macesanu

Analiza genetica a probelor biologice de os, care fusesera gasite intr-un butoi metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in tragedia din Caracal, apartin unei fete minore, cu o.

Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca, identificate dupa petele de sange din casa groazei. Femeile traiesc si ar fi fost deja audiate de anchetatori

Ancheta procurorilor DIICOT in cazul crimelor de la Caracal inainteaza, conform anumitor surse fiind identificat profilul ADN al altor cel putin trei victime ale suspectului Gheorghe Dinca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )