Libnet.ro
UNICEF

13:00

Socant! Barbat ucis dupa nunta, din cauza ca a furat mireasa

Antena3 Antena3,
Socant! Barbat ucis dupa nunta, din cauza ca a furat mireasa

Scene socante s-au petrecut la o nunta organizata in Satu Mare. Un barbat de 32 de ani a fost gasit de politisti plin de rani, putin dupa miezul noptii, pe un drum comunal din satul Peles. Martorii. continuă pe Antena3

Medicul Ionut Gobej si-a dat demisia de la Spitalul Colentina, condus de Primaria Bucuresti: Am fost nevoiti sa refuzam 60 de pacienti cu tumori cerebrale complexe din cauza lipsei de personal, de consumabile si medicamente si a programului operator rest

Medicul Ionut Gobej, fondator al Sectiei de Neurochirurgie de la Spitalul Colentina, si-a dat demisia luni din functia detinuta in cadrul spitalului. Intr-o postare pe pagina de Facebook, medicul spune ca a luat aceasta decizie deoarece a fost nevoit sa refuze 60 de pacienti cu tumori cerebrale complexe din cauza lipsei si a pierderii de personal, a programului operator restrictionat si a lipsei de consumabile si medicamente. Alaturi de acesta si-a dat demisia si medicul Dorin Bica. Problemele au aparut, in februarie 2017, dupa ce primarul Gabriela Firea a schimbat managerul spitalului, pe motiv ca i-a tinut pe pacienti in frig in saloane.

intarzieri de peste trei ore la sapte trenuri, din cauza unei avarii intre Videle si Ciolpani

Sapte trenuri InterRegio si doua Regio au inregistrat, astazi, intarzieri intre 40 si 190 de minute, din cauza vegetatiei aduse de vantul puternic pe calea ferata, intre Videle si Ciolpani.

Fiul fostului ministru Mariana Campeanu, condamnat la 5 ani de inchisoare deoarece a cumparat pentru RAR un teren la care nici expertul instantei nu a putut ajunge din cauza gropilor

Judecatoria Sectorului 1 si-a motivat decizia de condamnare la 5 ani inchisoare in cazul lui Flavius Cristian Campenau, fiul fostului ministru al Muncii Mariana Campeanu, fost director in cadrul Registrului Auto Roman RAR), si arata ca acesta a incalcat numeroase reguli cand a decis cumpararea unui teren pentru construirea unei piste de incercari la pret supraevaluat si ca nici macar expertul dispus de instanta pentru verificari nu a putu ajunge la terenul respectiv din cauza gropilor, informeaza News. ro.

Barcelona renunta la Coutinho din cauza sumei mari de transfer

Oficialii clubului Barcelona au anuntat ca renunta la achizitionarea mijlocasului brazilian Philippe Coutinho din cauza pretului prea mare de transfer fixat de Liverpool.

Nick Kyrgios a fost amendat cu 5.500 de dolari din cauza comportamentului de la meciul cu Millman

Tenismanul australian Nick Kyrgios a fost amendat cu 5. 500 de dolari din cauza comportamentului pe care l-a avut la meciul de miercuri cu compatriotul sau John Millman, pierdut cu scorul de 3-6, 6-1, 4-6, 1-6, informeaza Reuters. Tenismanul in varsta de 22 de ani a fost amendat cu 3. 000 de dolari pentru obscenitati si cu 2. 500 de dolari pentru distrugerea de rachete si echipamente.

Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu brutalitate de un alt tanar din cauza unei fete. Trupul sau a fost gasit intr-un sant (FOTO, VIDEO)

Un baiat de 16 ani din localitatea Ploscuteni, judetul Vrancea, a fost omorat in bataie de un tanar de 19 ani. Trupul neinsufletit al acestuia a fost gasit intr-un sant din centrul.

Un avion al Blue Air cu destinatia Barcelona a revenit pe pista din cauza unei probleme tehnice

O aeronava care a decolat spre Barcelona duminica dimineata de pe Aeroportul International Iasi a fost nevoita sa se revina, dupa o ora, pe pista, dupa ce pilotul a semnalat o problema tehnica.

Iasi: Un avion care a decolat spre Barcelona a revenit pe pista din cauza unei probleme tehnice

O aeronava care a decolat spre Barcelona duminica dimineata de pe Aeroportul International Iasi a fost nevoita sa revina, dupa o ora, pe pista, intrucat pilotul a semnalat o problema.

Business report: Unul dintre cele mai mari combinate metalurgice dispare din Romania. Din cauza utilitatilor scumpe, va fi mutat in Turcia; Scenarii de cosmar pentru pensiile private. Cat va incasa un roman la pensie daca va scadea contributia la Pilonul

O noua lovitura pentru banci. Ar putea fi afectati datornicii. Guvernul loveste bancile pe. Ce se va intampla cu economia dupa cresterea peste asteptari din prima jumatate a anului. PIB-ul a crescut peste.

Germania: 80.000 de persoane EVACUATE din cauza unei BOMBE din al Doilea Razboi Mondial! (FOTO)

Autoritatile germane au inceput sambata evacuarea a peste 80. 000 de persoane din doua orase germane, printre care se numara si aproximativ 60. 000 de oameni din capitala financiara Frankfurt pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )