Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sofer roman de TIR, implicat intr-un grav accident cu 12 masini in Germania VIDEO

Adevărul Adevărul,
Sofer roman de TIR, implicat intr-un grav accident cu 12 masini in Germania VIDEO

Un sofer roman a fost implicat intr-un grav accident pe o autostrada din Germania, din cauza cetii. Cel putin doi oameni au murit si alti sase au fost raniti pe autostrada germana A1 dupa ce 12 masini s-au ciocnit in lant. continuă pe Adevărul

Sofer roman de TIR, implicat intr-un grav accident cu 12 masini in Germania. Bilantul victimelor (VIDEO)

Sofer roman de TIR, implicat intr-un grav accident cu 12 masini in Germania. Ceata a facut prapad pe o autostrada. Cel putin doi oameni au murit si 13 au fost raniti, informeaza B1.

Un sofer roman de TIR a provocat un accident teribil in Austria. Greseala uriasa pe care a facut-o

O femeie a fost gasita aproape moarta in cabina TIR-ului unui sofer roman care a rasturnat camionul, in Austria. Accidentul a avut loc duminica seara si peste 90 de pompieri si cadre medicale au intervenit la fata locului.

VIDEO Grav accident rutier, pe Calea Plevnei din Capitala. Ce masuri au luat medicii, dupa ce 21 de persoane au fost implicate

Un grav accident rutier s-a petrecut, joi seara, pe Calea Plevnei din Capitala. in impact au fost implicate 4 autoturisme, printre care o ambulanta cu pacient si un microbuz. in total, au primit ingrijiri medicale 21 de persoane. UPDATE Sase persoane au fost transportate la spital in urma accidentului rutier produs pe Calea Plevnei .

Autobuz cu 20 de pasageri, implicat intr-un accident rutier in judetul Giurgiu

Accidentul rutier, in care sunt implicate un autobuz si un autoturism, s-a produs in dupa-amiaza zilei de luni, 30 decembrie.

SOC in muzica populara! Fanii, in lacrimi! indragita NICULINA STOICAN, grav ACCIDENT de circulatie! MASINA S-A FACUT PRAF

Indragita interpreta de muzica popularaNiculina Stoican a povestit, de curand, ca a vazut moartea cu ochii. Este vorba despre un moment dramatic petrecut in anul 2007, cand artista a fost implicata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )