Libnet.ro
UNICEF

15:45

Soferul vicepremierului Gabriel Oprea, audiat la Parchetul Capitalei in dosarul privind moartea politistului Gigina

Adevărul Adevărul,
Soferul vicepremierului Gabriel Oprea, audiat la Parchetul Capitalei in dosarul privind moartea politistului Gigina

Soferul vicepremierului Gabriel Oprea s-a prezentat, marti, la sediul Parchetului Capitalei pentru a fi audiat in dosarul deschis dupa ce politistul Bogdan Gigina a murit in timp ce facea parte din coloana oficiala a ministrului de Interne. continuă pe Adevărul

FOTOProtestul de la Guvern pentru demisia lui Gabriel Oprea s-a incheiat

Mitingul impotriva vicepremierului Gabriel Oprea s-a reluat in aceasta seara, in jur de 300 de protestatari adunandu-se in Piata Victoriei. Duminica, aproape 1. 000 de oameni au marsaluit de la Universitate la sediul Ministerului Afacerilor Interne si apoi la Guvern, cerand demisia lui Oprea, in urma tragicului accident in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina, la doar 28 de ani.

FOTO VIDEO Protest in Capitala dupa accidentul in carea murit politistul Gigina.Manifestantiiau cerut demisia vicepremierului Gabriel Oprea

Sute de persoane au participat, duminica, la un protest organizat in centrul Capitalei pentru a-i cere demisia vicepremierului Gabriel Oprea, dupa ce politistul Bogdan Gigina a murit in timp ce insotea coloana oficiala a ministrului de Interne. Participantii au fost la sediul Ministerului de Interne, unde i-au cerut demisia lui Oprea, dupa care au fost si la Guvern.

Gabriel Oprea nu va fi audiat in Comisia pentru abuzuri

Gabriel Oprea nu va fi audiat in Parlament dupa ce membrii Comisiei de abuzuri a Camerei Deputatilor au respins, marti, solicitarea presedintelui comisiei, Mircea Man PNL), stabilind sa ceara explicatii de la seful Politiei si Primaria Capitalei .

Trec coloane, trec, noul hitcare-l parodiaza pe Gabriel Oprea: General de patru stele ca coniacu/ Ocupat cu interesul national, pe dracu VIDEO

Dragos Patraru a taxat dur, in editia din 26 octombrie a emisiunii Starea Natiei, atitudinea vicepremierului Gabriel Oprea dupa ce politistul Bogdan Cosmin Gigina 28 de ani) a murit in timp ce ii insotea coloana oficiala. Mai mult decat atat, jurnalistul postului public i-a inchinat chiar si o oda generalului, Trec coloane, trec, o parodie foarte apreciata in mediul virtual.

Sindicatul politistilor ii cere demisia lui Gabriel Oprea

Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor Pro Lex ii cere vicepremierului Gabriel Oprea sa demisioneze in semn de onoare si sa se retraga din viata publica, dupa ce politistul Bogdan Gigina si-a pierdut viata in timp ce ii insotea coloana oficiala.

Soferul si consilierul personal al lui Gabriel Oprea sunt audiati la Parchetul Tribunalului Bucuresti

Consilierul personal al lui Gabriel Oprea si soferul care conducea masina vicepremierului in seara accidentului in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina sunt audiati marti la Parchetul Tribunalului Bucuresti, anunta Mediafax, citand surse judiciare.

Soferul si consilierul lui Gabriel Oprea, AUDIATI la Parchet

Soferul care conducea masina ministrului Gabriel Oprea, in noaptea in care a murit politistul Bogdan Gigina, este audiat marti la Parchet, relateaza Digi24.

Cazul politistului Gigina. Procurorii verifica daca a fost constituita legal coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

Procurorii bucuresteni verifica daca a fost constituita legal coloana oficiala a lui Gabriel Oprea din care facea parte politistul Bogdan Gigina, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa. Asta potrivit unui comunicat de presa emis duminica de Parchetul Capitalei care mai precizeaza ca in cele cinci zile scurse de la accident nu a primit toate documntele cerute.

Cum am devenit postacii lui Gabriel Oprea pentru o excursie la Venetia. Reactia incredibila a vicepremierului

Ceea ce unele partide fac cu perdea, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR), partidul generalului Gabriel Oprea, o face cu concurs. Pe site-ul social. unprbucuresti. eu, formatiunea vice-premierului implicat in decesul de saptamana trecuta a politistului rutier Bogdan Gigina a deschis o retea de distribuire a mesajelor pozitive elaborate de catre departamentul de comunicare al UNPR.

PNL a depus la Senat motiunea impotriva lui Gabriel Oprea

Liberalii au depus, marti dimineata, la Senat, motiunea simpla impotriva ministrului de Interne Gabriel Oprea. in contextul scandalului provocat de moartea politistului Bogdan Gigina, PNL ii cere vicepremierului sa demisioneze din toate functiile detinute .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )