Libnet.ro
UNICEF

11:46

Solutie: Trenuri la Aeroportul Otopeni la cadenta de 10 minute

Hotnews Hotnews,
 Solutie: Trenuri la Aeroportul Otopeni la cadenta de 10 minute

Un proaspat comunicat al CFR Calatori ne spune ca in urma analizei graficelor de circulatie impreuna cu CFR Infrastructura s-a ajuns la concluzia ca pentru inceput s-ar putea asigura o cadenta a viitoarei legaturi dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni de 50 de minute. Dan Costescu incearca sa indulceasca amarul stirii cu idea ca pentru debutul serviciului e suficient pentru ca incarcarea va fi mica. Numai ca o astfel de abordare este complet gresita. Nu faci serviciul dupa trafic, mai ales cand scopul liniei este sa decongestioneze reteaua rutiera. continuă pe Hotnews

Anunt de ultima ora. Cand va fi gata si linia Gara de Nord Aeroportul Otopeni. E oficial

Un anunt de ultima ora informeaza ca linia ferata care va lega Gara de Nord de aeroportul Otopeni va fi data in folosinta incepand cu luna decembrie a acestui an. Anuntul a fost facut oficial. Cand va fi utilizabila linia ferata ce va lega Gara de Nord de aeroportul Henri Coanda Linia ferata ce va .

Trenul de la Gara de Nord spre Aeroportul Otopeni va circula la intervale de 50 de minute

Trenul de la Gara de Nord spre Aeroportul Otopeni va circula la intervale de 50 de minute, a preciza.

FOTO VIDEO Primul tren de test a ajuns la Aeroportul Otopeni

Primul tren de test pentru viitoarea cale ferata Gara-Aeroport a ajuns duminica dimineata, la ora 10. 30, la Aeroportul Otopeni si a facut mai multe curse, pentru a incerca noua legatura feroviara, scrie Club Feroviar.

Duminica a ajuns primul tren de test la aeroportul Otopeni

Duminica dimineata a ajuns primul tren de test la Aeroportul Otopeni si a facut mai multe curse, pentru a incerca noua legatura feroviara, scrie publicatia Club Feroviar. Spre surprinderea multora, trenul nu a fost al CFR Calatori, ci al operatorului privat Transferoviar. Linia ar trebui data in folosinta pana la final de an.

Ministrul transporturilor a anuntat cand va fi data in folosinta linia de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Otopeni

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode e de parereca linia de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Otopeni va fi data in folosinta la data de 12.

Bilete de avion, epuizate in 10 minute. Destinatianicaieri! Ce companie a dat lovitura

Compania aeriana Qantas a reusit, joi, ceva cu totul remarcabil. in numai 10 minute, operatorul a vandut toate biletele disponibile pentru un zbor catre nicaieri. Bilete de avion spre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )