Libnet.ro
UNICEF

16:45

Somajul din Germania se mentine la cel mai scazut nivel din 1990

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Somajul din Germania se mentine la cel mai scazut nivel din 1990

Rata somajului din Germania s-a mentinut, in decembrie 2015, la 6,3% - cel mai redus nivel de dupa reunificarea tarii, in 1990 -, evolutie care pune cea mai mai mare economie europeana pe o pozitie solida la acest inceput de an. continuă pe Ziarul Bursa

Rata somajului s-a mentinut la 6,3%, cel mai scazut nivel din 1990

Numarul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in Germania a scazut in decembrie mai mult decat estimau economistii, in timp ce rata somajului s-a mentinut la un nivel minim record, semn ca firmele din cea mai mare economie europeana fac fata incetinirii de pe pietele emergente, informeaza Bloomberg.

Deficitul comercial a atins in noiembrie cel mai redus nivel din ultimele noua luni

Deficitul comercial al SUA a atins in noiembrie 2015 cel mai redus nivel din ultimele noua luni, pe fondul scaderii record a importurilor de titei, cea mai recenta dovada a soliditatii redresarii economiei, anunta AP si Reuters.

Anul marilor schimbari in sistemul de putere din Romania/ Alegerile, cel mai putin interesante

In institutiile-cheie din arhitectura statului - Curtea Constitutionala, Inalta Curte, Parchetul General, DNA, CSM vor avea loc o serie de schimbari majore, pe langa cele aduse de alegerile locale si parlamentare. Acestea din urma par cel mai putin interesante in contextul dat. Putini realizeaza amploarea schimbarilor preconizate pentru 2016, ce impact vor avea asupra modului de functionare a Romaniei in urmatorii ani. Sunt intrunite toate conditiile pentru o resetare de mari proportii. Alegerile joaca, desigur, un rol important, dar nu sunt chiar atat de interesante in comparatie cu reasezarile institutionale. Sa vedem insa in detaliu de ce sunt atat de importante.

Scade somajul in Germania, multi romani gasindu-si de lucru

Numarul de persoane angajate a crescut in Germania la cel mai ridicat nivel de la reunificarea tarii in 1990, evolutia fiind sustinuta de situatia buna a economiei si de afluxul mare de muncitori veniti din afara tarii, precum cei din Romania si Bulgaria, dar si din Grecia, Portugalia si Spania.

Vesti proaste din Germania referitoare la Dacia

Vanzarile Dacia au scazut anul trecut cu 6,4% in Germania, la 45. 764 de autovehicule, in timp ce in Franta au inregistrat un declin de 5%, la 97. 441 unitati, in pofida faptului ca ambele piete auto au.

Nemtii au inceput lucrarile la ,,autostrada biciclistilor: investitii de sute de mil. de dolari pentru cel mai ambitios proiect ,,in aer liber

Autoritatile din Germania au inceput constructia primilor 5 km ai unui proiect de 100km de sosea destinata biciclistilor, aceasta urmand sa fie situata in nord-vestul regiunii Ruhr.

Inflatia din Germania, sub asteptari

Inflatia din Germania a incetinit in mod neasteptat in luna decembrie 2015, semn ca avansul preturilor de consum din zona euro ar putea fi mai slab decat aratau previziunile in acest sens.

Cel mai sanatos regim alimentar

Care este regimul cel mai benefic pentru sanatate? Pentru al saselea an consecutiv, regimul DASH este desemnat de US News World Report, care realizeaza un clasament anual, drept cel mai sanatos mod de alimentatie din lume.

Jorge Sampaoli, cel mai bun selectioner din 2015

Tehnicianul argentinian Jorge Sampaoli, care a castigat Copa America cu echipa nationala a statului Chile, a fost desemnat, miercuri, cel mai bun selectioner din 2015 de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, informeaza site-ul oficial al IFFHS.

Ministrul Justitiei: Nu am nimic impotriva Codrutei Kovesi, este cel mai bun procuror sef pe care l-a avut DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a afirmat miercuri seara, la Digi 24, ca nu are nimic impotriva Laurei Codruta Kovesi, pe care o considera cel mai bun procuror sef al DNA, insa a subliniat ca este prematur sa se pronunte acum asupra prelungirii mandatului acesteia la sefia DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )