Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jorge Sampaoli, cel mai bun selectioner din 2015

Hotnews Hotnews,
 Jorge Sampaoli, cel mai bun selectioner din 2015

Tehnicianul argentinian Jorge Sampaoli, care a castigat Copa America cu echipa nationala a statului Chile, a fost desemnat, miercuri, cel mai bun selectioner din 2015 de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, informeaza site-ul oficial al IFFHS. continuă pe Hotnews

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din Europa in 2015

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun marcator din fotbalul european in anul 2015, pe parcursul caruia a reusit sa inscrie 57 de goluri in 57 de meciuri disputate pentru echipa sa de .

Piata auto americana a avut cel mai bun an de vanzari din istoria sa

In SUA s-au vandut anul trecut 17,47 milioane autoturisme noi, cel mai bun rezultat din istoria pietei pe care recordul fusese stabilit in 2000: 17,4 milioane unitati. In 2009 americanii cumparau numai 10,4 milioane de masini noi, insa de atunci piata a crescut puternic datorita pretului mic al benzinei, usurintei cu care se pot lua credite si climatului economic favorabil, arata Automotive News. Marca Volkswagen si-a vazut vanzarile scazand cu 5% pe fondul scandalului emisiilor.

Ministrul Justitiei: Nu am nimic impotriva Codrutei Kovesi, este cel mai bun procuror sef pe care l-a avut DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a afirmat miercuri seara, la Digi 24, ca nu are nimic impotriva Laurei Codruta Kovesi, pe care o considera cel mai bun procuror sef al DNA, insa a subliniat ca este prematur sa se pronunte acum asupra prelungirii mandatului acesteia la sefia DNA.

Cel mai bun exercitiu de slabit: alergatul, ciclismul sau antrenamentele de mare intensitate?

Exista o dezbatere continua cu privire la care este cel mai bun exercitiu de slabit, principalele optiuni luate in calcul fiind alergatul, ciclismul, ridicatul de greutati si antrenamentele de mare intensitate HIIT). Mat.

Deficitul comercial a atins in noiembrie cel mai redus nivel din ultimele noua luni

Deficitul comercial al SUA a atins in noiembrie 2015 cel mai redus nivel din ultimele noua luni, pe fondul scaderii record a importurilor de titei, cea mai recenta dovada a soliditatii redresarii economiei, anunta AP si Reuters.

Luis Enrique, cel mai bun antrenor al lumii in 2015

Raluca Pruna: Nu am nimic cu Kovesi, e probabil cel mai bun procuror sef pe care l-a avut DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, miercuri, in contextul propunerilor pe care trebuie sa le faca anul acesta pentru sefia PICCJ si DNA, ca nu are nimic impotriva Laurei Codruta Kovesi, ci considera ca este probabil cel mai bun procuror sef pe care l-a avut DNA.

Weekend de Oscar: productiile propuse la categoria Cel mai bun film strain pot fi vizionate la Cinema Union din Bucuresti

In acest weekend, inainte de anuntarea nominalizarilor la cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar, sase dintre productiile propuse la categoria Cel mai bun film strain vor fi proiectate la Cinema Union din Bucuresti.

Somajul din Germania se mentine la cel mai scazut nivel din 1990

Rata somajului din Germania s-a mentinut, in decembrie 2015, la 6,3% - cel mai redus nivel de dupa reunificarea tarii, in 1990 -, evolutie care pune cea mai mai mare economie europeana pe o pozitie solida la acest inceput de an.

Rata somajului s-a mentinut la 6,3%, cel mai scazut nivel din 1990

Numarul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in Germania a scazut in decembrie mai mult decat estimau economistii, in timp ce rata somajului s-a mentinut la un nivel minim record, semn ca firmele din cea mai mare economie europeana fac fata incetinirii de pe pietele emergente, informeaza Bloomberg.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )