Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Finala X Factor Marea Britanie, cea mai slaba din 2005

Adevărul Adevărul,
VIDEO Finala X Factor Marea Britanie, cea mai slaba din 2005

Deznodamantul celui de-al 10-lea sezon al talent-show-ului creat de Simon Cowell si difuzat pe ITV in Anglia a avut cele mai scazute audiente din ultimii ani. Editia jurizata de Nicole Scherzinger si Sharon Osbourne in care a castigat Sam Bailey a inregistrat o audienta de 9,7 milioane de telespectatori. continuă pe Adevărul

VIDEO Finala X Factor Marea Britanie, cea mai slaba din 2005 pana in prezent

Deznodamantul celui de-al 10-lea sezon al talent-show-ului creat de Simon Cowell si difuzat pe ITV in Anglia a avut cele mai scazute audiente din ultimii ani. Editia jurizata de Nicole Scherzinger si Sharon Osbourne in care a castigat Sam Bailey a inregistrat o audienta de 9,7 milioane de telespectatori.

Saptamana trecuta, cea mai slaba din ultimele patru

La Sibex, saptamana 9-13 decembrie a fost cea mai slaba din ultimele patru, apropierea scadentei decembrie, dar si a sarbatorilor de iarna spunandu-si cuvantul.

Televiziunea britanica ITV: Cum s-au transformat satele romanesti cu banii castigati in Marea Britanie

Este o experienta foarte ciudata sa calatoresti in nord-vestul Transilvaniei si sa incerci sa nu uiti faptul ca nu esti in Marea Britanie, din moment ce aproape toate masinile pe care le vezi au placute de inmatriculare englezesti, iar oamenii iti povestesc unde au locuit, anunta televiziunea britanica ITV, intr-un reportaj inedit despre romanii care lucreaza in Regat.

Reportaj BBC: satenii din Apata, sfatuiti la ei acasa de politia londoneza sa nu vina in Marea Britanie fara un job sigur

Politia metropolitana londoneza a efectuat o vizita in Transilvania, in satul Apata din apropierea Brasovului, punctul de plecare pentru zeci de imigranti de etnie roma, multi dintre ei evacuati vara aceasta de pe un stadion londonez. Oficialii au vrut sa le transmita personal satenilor sa nu vina in Marea Britanie pana nu au un loc de munca sigur, relateaza BBC. Reportajul va fi difuzat luni seara.

Satenii din Apata, sfatuiti la ei acasa de politia londoneza sa nu mearga in Marea Britanie fara un job sigur

Politia metropolitana londoneza a efectuat o vizita in Transilvania, in satul Apata din apropierea Brasovului, punctul de plecare pentru zeci de imigranti de etnie roma, multi dintre ei evacuati vara aceasta de pe un stadion londonez. Oficialii au vrut sa le transmita personal satenilor sa nu vina in Marea Britanie pana nu au un loc de munca sigur, relateaza BBC. Reportajul va fi difuzat luni seara.

BBC: Politia din Londra, in Romania pentru a-i descuraja pe romani sa IMIGREZE in Marea Britanie

Politia metropolitana a efectuat o vizita intr-o zona rurala din Romania, cu scopul de a-i convinge pe locuitorii saraci sa nu imigreze in Marea Britanie de la 1 ianuarie, dupa anularea restrictiilor.

Iranul a anuntat arestarea unui spion care lucreaza pentru Marea Britanie

Autoritatile din Iran au anuntat sambata ca au arestat un spion care lucreaza pentru MI6, agentia de informatii din Marea Britanie, in provincia Kerman din sud-estul tarii.

Iranul anunta arestarea unui spion care lucreaza pentru Marea Britanie.

Un spion care lucreaza pentru MI6, serviciile britanice de informatii externe, a fost arestat in provincia Kerman, in sud-estul Iranului, a anuntat sambata o sursa judiciara citata de agentia de presa IRNA, preluata de Mediafax. Multumita eforturilor fortelor de securitate iraniene, un spion care lucreaza pentru MI6 a fost arestat, a declarat Dadkhoda Salari, conducatorul Curtii Revolutionare din Kerman, in contextul in care Marea Britanie si Iranul incearca sa restabileasca relatii .

webRelease: Campania De profesie: medic in Romania a castigat Premiul European pentru Excelenta, la cea mai prestigioasa competitie europeana de comunicare

Cea mai importanta campanie dedicata problemei exodului personalului medical din tara, De profesie: medic in Romania, a fost premiata la prestigioasa competitie internationala European Excellence Awards. Initiativa, lansata de Consiliul Investitorilor Straini, prin Grupul de Lucru pe Sanatate prezidat de GSK, realizata cu sprijinul Ministerului Sanatatii si Colegiului Medicilor si implementata de agentia GMP PR, a fost considerata cea mai de succes campanie, la nivel european, in categoria de comunicare a Asociatiilor. Hotnews. ro a prezentat 18 reportaje multimedia despre doctori, in marea lor majoritate tineri, care lupta cu si pentru sistemul medical, in ciuda greutatilor inerente si a salarilor mici.

VIDEO Magia Craciunului la Alba Iulia. Cum ii intampina pe turisti cea mai mare Cetate din Romania

Cetatea Alba Carolina, cea mai mare si mai frumoasa din Romania, isi intampina vizitatorii cu imagini spectaculoase. Pentru a creste atractivitatea monumentului, dar si a orasului, in perspectiva sarabatorilor de iarna, municipalitatea a realizat un spot video de promovare denumit Magia Craciunului la Alba Iulia.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )