Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ Prima retea 5G din Romania foloseste tehnologie Huawei. E ok?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Prima retea 5G din Romania foloseste tehnologie Huawei. E ok?

Vodafone a devenit, miercuri, prima companie care isi lanseaza reteaua 5G in Romania. Pentru aceasta, asemenea altor operatori, vodafone foloseste statii si terminale Huawei, companie chineza acuzata de spionaj in SUA. Recent, Bruxelles-ul a propus masuri pentru securitatea retelelor 5G in UE, pe fondul temerilor privind riscurile de securitate ale tehnologiilor Huawei si ZTE. Sondaj HotNews. ro: Prima retea 5G din Romania foloseste tehnologie Huawei. E ok?. continuă pe Hotnews

Ela Craciun lanseaza 9 luni fara griji, prima carte despre sarcina a unui blogger din Romania

Ela Craciun lanseaza cartea 9 luni fara griji, prima carte despre sarcina a unui blogger din Romania. Volumul este scris avand la baza experienta vedetei TV de mama a trei copii si este sustinut de informatiile medicilor si ale specialistilor care le vor fi de ajutor, ca baza de informatie, viitorilor parinti.

Tinerii din Romania militeaza pentru pace. Acestia au semnat propria declaratie

Tinerii din Romania militeaza pentru pace si le cer guvernantilor sa faca acelasi lucru. Elevii si studentiidin Romania au sarbatorit cel de-al saselea an de lupta pentru pacea mondiala, initiat?.

Forumul Democrat al Germanilor din Romania recomanda Da la referendum si sustine lista PNL

Forumul Democrat al Germanilor din Romania FDGR) recomanda membrilor si simpatizantilor sa raspunda Da la intrebarile referendumului din 26 mai si sa voteze lista PNL pentru alegerile europarlamentare.

VESTE SOC despre un ALT IUBIT ARTIST din Romania! Este vorba despre Vasile Seicaru! NIMIC nu va mai fi la fel!

Soc pe scena muzicala din Romania! Dupa aproape 50 de ani de folk, Vasile Seicaru a luat decizia radicala - trece pe stilul latino! SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A.

webPR: S-a lansat primul club sportiv din Romania dedicat biliardului in scaun rulant

Finala Competitiei Nationale de Biliard in Scaun Rulant desfasurata in weekend la Bucuresti a marcat lansarea primului club sportiv dedicat biliardului pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii din Romania, ASMIO. Sportul joaca un rol pozitiv in dezvoltarea abilitatilor de comunicare, in cresterea stimei de sine, a increderii in propriile puteri si a sentimentului de apartenenta la un grup. Este motivul ideal pentru a iesi din casa si a socializa, spun reprezentantii clubului.

Liviu Dragnea: Vreau sa limitam accesul strainilor la a cumpara pamant din Romania

Liviu Dragnea a declarat, duminica, ca vrea limitarea accesului strainilor la a cumpara pamant din Romania. in acest sens, presedintele PSD a mentionat ca legea vanzarii terenurilor este in dezbaterea.

Vodafone lanseaza prima retea 5G din tara in Bucuresti, inainte ca telefoanele compatibile sa intre pe piata din Romania

Astazi, Vodafone a anuntat in cadrul unui eveniment la care a fost prezent si ministrul Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, lansarea primei retele 5G din Romania. Momentan insa, utilizatorii de telefoane mobile nu pot beneficia de avantajele acesteia, deoarece nu exista niciun telefon 5G pe piata romaneasca.

Prima reactie din PSD, dupa maneaua dedicata de Guta. Stefanescu: Mie chiar imi place / O parte din presa securistoida hastagista penelista iohannista a luat foc cu indignare / Au urlat de invidie

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu l-a felicitat, duminica, pe Facebook, pe Nicolae Guta pentru piesa Victorie PSD, lansata in timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Acesta spune ca o parte din presa securistoida hastagista penelista iohannista a luat foc cu indignare si au urlat de invidie.

KFC vrea sa introduca kiosk-uri in 30% din restaurantele din Romania pana la finalul acestui an

KFC vrea sa introduca kiosk-uri in 30% din restaurantele din Romania pana la finalul acestui an, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer in cadrul Sphera Franchise Group, grupul din domeniul food service din Romania, care detine companiile.

Radulescu (BNR): Firme-gigant la nivel mondial se pregatesc sa intre pe piata bancara din Romania si vor produce adevarate cutremure

Bancile trebuie sa-si revizuiasca atitudinea fata de clienti si sa-si intareasca prezenta din mediul online, intrucat concurenta se va inteti foarte mult in perioada urmatoare, odata cu intrarea pe aceasta piata a unor firme-gigant, care vor produce adevarate cutremure, a declarat, miercuri, Eugen Radulescu, directorul Directiei de Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )