Libnet.ro
UNICEF

15:00

SONDAJ Propunere a ministrului Sanatatii: desfacerea contractului de munca pentru angajatii din spitale prinsi cu spaga. S-ar rezolva problema?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Propunere a ministrului Sanatatii: desfacerea contractului de munca pentru angajatii din spitale prinsi cu spaga. S-ar rezolva problema?

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune ca o idee luata in considerare pentru combaterea coruptiei in spitale este introducerea, in contractele de munca, a unei prevederi prin care angajatii care primesc spaga sa ramana fara contract. Credeti ca o astfel de masura ar rezolva, macar in parte, problema?Participa la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii vrea desfacerea contractelor de munca pentru cei care iau mita in sistemul sanitar

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, anunta ca are toleranta zero fata de luarea de mita de catre angajatii din sistem si asteapta un punct de vedere din partea juristilor, pentru a vedea daca se pot introduceri prevederi care sa duca direct la desfacerea contractului de munca.

Ministrul Sanatatii declara toleranta zero pentru mita din sistemul medical

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, joi seara, ca doreste impunerea unei clauze in contractul de munca care sa stipuleze ca primirea mitei se sanctioneaza prin pierderea locului de munca, potrivit G4Media.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )