Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, cap de serie numarul 26 si locul 26 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Cirstea a invins-o, in turul doi, cu. continuă pe Antena3

Roland Garros: Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea si va juca impotriva unui fost lider mondial!

Sorana Cirstea a castigat meciul cu Teliana Pereira, din Brazilia, si s-a calificat in turul al treilea al Grand Slamului de la Roland Garros.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea, la Roland Garros

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea al turneului de mare slem de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, cu 6-2, 7-5, pe Teliana Pereira Brazilia). Cirstea, cap de serie numarul 26, a trecut de Pereira, locul 94 .

Roland Garros: Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea. Victorie dificila cu numarul 149 WTA

Sorana Cirstea, 26 WTA, s-a calificat, marti, in turul al doilea al turneului de mare slem de la Roland Garros. Cirstea a trecut cu greu de Aleksandra Wozniak, 149 WTA, in trei seturi, scor 6-7 3-7), 7-5, 6-2. Romanca .

Tenis: Sorana Cirstea s-a calificat in turul trei la Roland Garros

Sorana Cirstea, cap de serie numarul 26 si locul 26 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Cirstea a invins-o, in turul doi, cu.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Alexandra Cadantu, eliminata

Sorana Cirstea a revenit dupa ce a pierdut primul set, a salvat o minge de meci si s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Cap de serie numarul 26, Cirstea a invins-o cu 6-7, 7-5, 6-2 pe canadianca Aleksandra .

Sorana Cirstea s-a calificat in turul secund la Roland Garros

Romanca Sorana Cirstea, locul 26 WTA, a reusit marti calificarea in turul secund la Roland Garros. Jucatoarea a invins-o pe canadianca Aleksandra Wozniak cu scorul de 6-7 3/7), 7-5, 6-2, scrie Mediafax. in.

Simona Halep si Sorana Cirstea evolueaza joi in turul al doilea la Roland Garros

Tenismenele Simona Halep, cap de serie numarul 4 si Sorana Cirstea, cap de serie 26, evolueaza joi in turul al doilea al turneului de tenis de mare slem Roland Garros. Simona Halep o va intalni in turul al doilea pe .

Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua, joi, in turul doi la Roland Garros

Jucatoarele Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Cirstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, joi, in turul secund al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Sorana Cirstea se califica la mare lupta in turul doi

Meci foarte greu pentru Sorana Cirstea in primul tur la Roland Garros, unde in 2009 atingea faza sferturilor de finala.

Roland Garros: Sorana Carstea s-a calificat in turul doi

Sorana Carstea, cap de serie numarul 26 si locul 26 in clasamentul WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Roland Garros. Carstea a invins-o pe Aleksandra Wozniak Canada), scor 6-7 3/7), 7-5, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )