Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Sorana Cirstea s-a oprit in turul trei, dupa un meci in care a facut 38 de erori nefortate (2-6, 4-6 vs Marketa Vondrousova)

Hotnews Hotnews,
 Sorana Cirstea s-a oprit in turul trei, dupa un meci in care a facut 38 de erori nefortate (2-6, 4-6 vs Marketa Vondrousova)

Jocul Soranei Cirstea nu s-a mai aflat la acelasi nivel ca in turul precedent a trecut de Petra Kvitova), romanca a comis prea multe erori nefortate 38) in fata Marketei Vondrousova si a fost eliminata de la Australian Open, dupa un meci care a durat o ora si 25 de minute. Jucatoarea din Cehia s-a impus cu 6-2, 6-4 si s-a calificat in optimile competitiei de la Melbourne. continuă pe Hotnews

Sorana Cirstea, una dintre victoriile carierei - A eliminat-o pe Petra Kvitova, dubla campioana de Grand Slam

Sorana Cirstea este in turul trei de la Australian Open, sportiva noastra reusind una dintre cele mai importante victorii din cariera: a trecut de Petra Kvitova, locul 8 WTA si dubla campioana de Grand Slam. Am facut meciul perfect, a spus, printre altele, Sorana la finalul partidei de pe Margaret Court Arena.

Sorana Cirstea, eliminata in turul al treilea al Australian Open

Sorana Cirsteaa fost invinsa, vineri, in turul al treilea al Australian Open, de jucatoarea ceha Marketa Vondrousova, locul 20 WTA si cap de serie numarul 19,cu scorul de 6-2, 6-4. Cirstea 30.

Sorana Cirstea, eliminata in turul al treilea al Australian Open

Sorana Cirstea, locul 68 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de Marketa Vondrousova din Cehia, locul 20 WTA si cap de serie numarul 19, in turul al treilea al Australian Open.

Sorana Cirstea, reactie fascinanta dupa victoriile superbe din Australia. Cum s-au intamplat, de fapt

Dupa ce a trecut de Petra Kvitova, numarul 8 WTA, jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, in varsta de 30 de ani, a reusit una dintre cele mai importante victorii din cariera, in turul II de la Australian Open, avand scorul de 6-4, 1-6, 6-1. Sorana Cirstea, reactie fascinanta dupa victoriile superbe din Australia De altfel, .

Sorana Cirstea, dupa victoria spectaculoasa cu Petra Kvitova: Am simtit ca pot sa o inving in turul III de la Australian Open, romanca da peste o finalista de Grand Slam

Sorana Cirstea, locul 68 mondial in tenisul feminin la ora actuala, a produs una dintre surprizele turului II de la Australian Open 2021, in noaptea de marti spre miercuri, cand a eliminat-ojucatoarea.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 3 al Australian Open

Sorana Cirstea, locul 68 WTA, s-a calificat in trul al treilea al Australian Open, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1, pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 8 WTA si cap de serie.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea al Australian Open. Romanca a invins-o pe jucatoarea Petra Kvitova

Sorana Cirstea s-a calificat miercuri, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open dupa o victorie de senzatie in fata jucatoarei de origine cehaPetra Kvitova, cu 6-4, 1-6,.

Sorana Cirstea despre victoria cu Petra Kvitova: N-am avut nicio asteptare

Dupa 15 zile de carantina dura, Sorana Cirstea a furnizat surpriza, miercuri, in turul doi la Australian Open.

Final de drum pentru Sorana Cirstea la Australian Open

Jucatoarea Sorana Cirstea a fost eliminata, vineri, in turul 3 al Australian Open.

Australian Open: Cand vor juca Simona Halep si Sorana Cirstea

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de vineri n. r. 12 februarie), Simona Halep si Sorana Cirstea urmand sa evolueze in turul al treilea al Grand Slamului de la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )