Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sore din LalaBand lanseaza o noua piesa.

România Liberă România Liberă,
Sore din LalaBand lanseaza o noua piesa.

Sore din trupa LalaBand lanseaza o piesa electrizanta, in colaborare cu rapperul Dorian. Piesa Bad Boy is Back reprezinta o evolutie fireasca a carierei mele, dupa cele trei single-uri deja lansate, Love is music, Different si Beautiful life, cu un numitor comun: nonconformismul, a spus Sore. Piesa vorbeste despre o poveste de dragoste neterminata, iar muzica si textul sunt realizate de Sore si de echipa HaHaHa . continuă pe România Liberă

FRESH! Sore lanseaza o noua piesa, Bad Boy is Back ft. DORIAN

Dupa succesul inregistrat cu Beautiful life, lansat in luna februarie a acestui an, Sore revine cu un nou single, Bad Boy is Back, interpretat impreuna cu Dorian, o piesa electrizanta si curajoasa, perfecta pentru vara! Bad Boy is Back reprezinta o evolutie fireasca a carierei mele, dupa cele trei single-uri deja lansate, Love is music, .

Mattyas revine in atentia fanilor cu o noua piesa fresh Remember (rework lyric video)

Dupa ce a contaminat verile ultimilor ani cu ritmurile pline de senzualitate ale Missing You, Secret Love sau Mi Amor, Mattyas aduce un suflu nou piesei Remember lansata anul trecut, pe care ne-o prezinta astazi intr-o noua varianta. Vara este anotimpul meu preferat, iar de ea se leaga cele mai frumoase amintiri ale mele. Una .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2852 seconds )