Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sorin Oprescu: Capitala este pregatita pentru venirea iernii

Adevărul Adevărul,
Sorin Oprescu: Capitala este pregatita pentru venirea iernii

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri seara, dupa inspectarea a doua dintre bazele de deszapezire din Bucuresti, ca municipalitatea este pregatita pentru venirea iernii si ca se vor lua in considerare si strazile mici, din cartiere, nu doar marile bulevarde. continuă pe Adevărul

Autoritatea Nationala a Vamilor este pregatita pentru aderarea Turciei la Conventia de tranzit comun

Autoritatea Nationala a Vamilor va permite operatorilor economici conectati la NCTS-RO sa depuna declaratii de tranzit, cu destinatia Turcia, sau pentru tranzitarea acestei tari, incepand cu data de 3 decembrie, informeaza un comunicat de presa.

Luminitele de sarbatori vor fi aprinse pe 5 decembrie - Sorin Oprescu

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a anuntat data la care vor fi aprinse luminile de sarbatori. Le vom da drumul pe 5 decembrie, ca de Sf. Nicolae orasul sa-i faca sa mai zambeasca pe bucuresteni. Poate o sa fie mai modest decat in alti ani, a declarat Sorin Oprescu, citat de Agerpres.

Sorin Oprescu: Luminitele de sarbatori vor fi aprinse in Bucuresti pe 5 decembrie

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, marti, ca luminitele de sarbatori vor fi aprinse pe data de 5 decembrie. Le dam drumul de sarbatori, pe data de 5 decembrie, ca data de 5 spre 6, de Sf.

Bugetul UE 2014 - 2020: Italia este pregatita sa foloseasca dreptul de veto pentru a-si apara interesele

Italia este pregatita sa blocheze un acord asupra bugetului european 2014-2020 daca acesta nu este echitabil sau este contrar intereselor sale, a avertizat ieri ministrul italian insarcinat cu Afacerile Europene, Enzo Moavero, citat de AFP, conform surselor de presa.

Bugetul UE 2014 - 2020: Italia este pregatita sa foloseasca dreptul de veto pentru a-si apara interesele

Italia este pregatita sa blocheze un acord asupra bugetului european 2014-2020 daca acesta nu este echitabil sau este contrar inereselor sale, a avertizat marti ministrul italian insarcinat cu Afacerile Europene, Enzo Moavero, citat de AFP.

Dupa prezervative si chiloti, si Dan Diaconescu este anchetat pentru mita electorala

Politicienii romani vin cu idei noi pentru cadourile din campania electorala. Au disparut celebrele galeti, dar ARD a lansat prezervativele si lenjeria intima! Dan Diaconescu si colegii sai le ofera potentiali.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )