Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sorin Oprescu va fi consultat de un medic din exterior. De ce a luat politia aceasta decizie

România Liberă România Liberă,
Sorin Oprescu va fi consultat de un medic din exterior. De ce a luat politia aceasta decizie

Sorin Oprescu va fi consultat in Arestul Central, de un medicul specialist pe care primarul suspendat al Capitalei il doreste, iar acesta va decide asupra tratamentului. continuă pe România Liberă

Sorin Oprescu, dus la spital din nou. DNA ii verifica circuitele financiare din conturi

Edilul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, care este arestat preventiv pentru luare de mita, a fost dus de urgenta, luni, la spital, intrucat a facut o criza de diabet.

Sorin Oprescu nu va mai fi dus la spital: Edilul suspendat va fi consultat in Arestul Central de un medic pe il va alege

Pimarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, nu va mai fi transportat la spital pentru a fi consultat, informeaza B1 TV. Oprescu va fi consultat in Arestul Central al Politiei Capitalei, insa poate alege medicul.

Sorin Oprescu va fi consultat de medic in spatele gratiilor

Sorin Oprescu va fi examinat medical in arest. Politia Capitalei a respins solicitarea ca primarul suspendat sa fie transferat la Spitalul Militar

Politia Capitalei a respins solicitarea depusa de avocatii lui Sorin Oprescu ca primarul suspendat al Capitalei sa fie transferat la Spitalul Militar pentru a fi consultat, astfel ca Oprescu va fi examinat medical in arest, informeaza Digi 24. Medicii care s-au ingrijit de starea de sanatate a lui Oprescu vor trebui sa vina la arest si sa constate daca viata lui va fi pusa in pericol sau nu de conditiile din arest.

UPDATE Sorin Oprescu, transferat din Arest la Spitalul Militar, pentru a fi consultat de cardiologi

Sorin Oprescu va fi transferat din Arestul Capitalei, dupa ce solicitatarea primarului suspendat a fost admisa, insa nu va fi dus la Spitalul Universitar, pentru a fi consultat de medicii sai curanti, pentru probleme cardiace, asa cum solicitase, ci la Spitalul Militar.

Sorin Oprescu, transferat din arest la Spitalul Militar, la cardiologie

Sorin Oprescu a fost transferat din Arestul Capitalei, dupa ce solicitatarea primarului suspendat a fost admisa, insa nu la Spitalul Universitar, pentru a fi consultat de medicii sai curanti, pentru probleme cardiace, asa cum solicitase, ci la Spitalul.

UPDATE Sorin Oprescu, redaus in arest dupa ce fusese internat de urgenta in spital din cauza ca i s-a facut rau

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost internat de urgenta in spital, luni, dupa ce i s-a facut rau in arest, informeaza Digi 24. Sorin Oprescu a fost arestat preventiv in urma cu doua saptamani fapte de coruptie. UPDATE: Sorin Oprescu a fost readus in arest luni seara, infomeaza Mediafax.

Sorin Oprescu a fost dus de urgenta la spital.Judecatorul Camelia Bogdan recomanda confiscarea averii primarului suspendat

Sorin Oprescu a ajuns luni la spital unde a primit ingrijiri medicale dupa ce a acuzat o stare de slabiciune. Dupa o ora si jumatate acesta a fost readus in arest. Avocatii edilului suspendat sustin ca nu stiu motivul pentru care clientul lor a fost dus la spital. Sorin Oprescu se afla in arest preventiv de doua saptamani. Astazi i s-ar fi facut rau in timp ce citea motivarea judecatorilor care au decis ca trebuie sa ramana dupa gratii.

Sorin Oprescu a fost dus de urgenta la spital.Judecatoare Camelia Bogdan recomanda confiscarea averii primarului suspendat

Sorin Oprescu a ajuns luni la spital unde a primit ingrijiri medicale dupa ce a acuzat stari de rau. Dupa o ora si jumatate acesta a fost readus in arest. Avocatii edilului suspendat sustin ca nu stiu motivul pentru care clientul lor a fost dus la spital. Sorin Oprescu se afla in arest preventiv de doua saptamani. Astazi i s-ar fi facut rau in timp ce citea motivarea judecatorilor care au decis ca trebuie sa ramana dupa gratii.

De ce boli a suferit Sorin Oprescu

De ce boli a suferit Sorin Oprescu. Starea de sanatate a primarului suspendat al Capitalei pare sa fie una subreda, potrivit avocatilor sai. De altfel, acestia au solicitat ca edilul sa fie transferat din Arestul Central la un spital din Bucuresti, pentru a fi supus unor investigatii medicale amanuntite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )